Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Wholesale VPN

MPLS VPN ofera o gama completa de solutii de conectivitate permanenta, dedicata, cu banda simetrica:

  • Carrier MPLS VPN – serviciu destinat operatorilor care doresc sa ofere servicii VPN in afara retelei lor, pentru a le integra in solutiile oferite clientilor finali (modelul ‘B end’). Serviciul ofera conectivitate intre punctul de interconectare implementat cu partenerul (NNI) si locatiile clientilor partenerului.

  • MPLS VPN e2e – serviciu destinat operatorilor care doresc sa ofere conectivitate intre doua sau mai multe locatii ale clientului. Serviciile sunt livrate end-to-end si folosesc reteaua MPLS Telekom Romania pentru a asigura conectivitarea intre locatiile clientului.

Serviciile MPLS VPN este disponibil in Romania si in regiune (Ucraina, Serbia, Bulgaria, Moldova) ofera patru clase de serviciu, si viteze incepand de la 1 Mbps pana la 1 Gbps, folosind una dintre urmatoarele topologii:

  • Any2Any - permite fiecarei locatii sa comunice direct catre oricare alta locatie

  • Hub&Spoke - toate locatiile comunica numai cu/prin Sediul Central.

Beneficii

  • Management simplificat – serviciul furnizeaza o solutie integrata (“one-stop-shop") pentru nevoile globale de comunicatii, permitand clientului sa evite negocierea cu mai multi furnizori de servicii din tari diferite

  • Flexibilitate– serviciul este creat special pentru a raspunde unor solicitari variate, de la cele mai simple pana la cele mai complexe, permitand implementarea diferitelor topologii de retea, cresterea capacitatii, adaugarea de noi locatii, noi aplicatii sau alegerea intre diferite nivele de management al serviciului

  • Securitate – tehnologia MPLS ofera un nivel de securitate similar VPN-urilor bazate pe conexiune dedicata. Pachetele de date dintr-un VPN nu pot ajunge in mod eronat intr-un alt VPN

  • Garantii solide privind nivelul de furnizare a serviciului (SLA) – doua nivele de calitate (Standard si Premium), concepute pentru a satisface diferitele nevoi ale clientilor.

Contact

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email wholesale@telekom.ro

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.