Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Canalizație

Serviciul de închiriere canalizație (conducte și microconducte)

Ca regulă generală, serviciul oferit de Telekom Romania Communications se referă la o conductă sau microconductă, care unește minimum două camere de tragere ale Telekom Romania Communications.

Serviciul oferit nu include niciun fel de echipament, activ sau pasiv și constă exclusiv în dreptul de a utiliza conducta sau microconducta în scopul instalării unui cablu de fibră optică. Traseul pe care se dorește închirierea va fi definit prin camerele de tragere terminale și intermediare, iar lungimea totală a traseului va fi dată de suma lungimilor secțiunilor de canalizație cuprinse între camerele de tragere.

Conductă: Orice conductă de canalizație prin care pot fi trase una sau mai multe microconducte sau cabluri de telecomunicații.

Microconductă: Tub cu diametrul exterior/interior de dimensiuni 12/10 sau 10/8 mm, din material HDPE (polietilenă de înaltă densitate), parte dintr-un ansamblu de tubete, cunoscut și sub denumirea de fascicul de Microconducte (de exemplu 3, 4, 7, 8, 9) instalate într-o Conductă.

Beneficii:

prin intermediul infrastructurii de canalizație subterană, Telekom Romania Communications oferă operatorilor o alternativă superioară rețelelor supraterane, inestetice și mult prea încărcate;

infrastructura în mediul subteran asigură nivele superioare de siguranță la intemperii, vandalism sau alte accidente.

Contact

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: