Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Divizia Telekom Romania care furnizeaza servicii integrate fixe si mobile

Despre noi

Telekom Romania Wholesale este divizia Telekom Romania care furnizeaza servicii integrate fixe si mobile partenerilor locali si internationali. Oferim o varietate de servicii precum voce, IP/date, roaming international, SMS, parteneriate virtuale mobile si solutii personalizate de telecomunicatii, pe baza carora partenerii nostri pot oferi si garanta propriilor clienti o calitate superioara a experientei de utilizare si o gama larga de servicii.

Avand infrastructura de fibra optica cu cea mai mare acoperire din Romania si una dintre cele mai moderne si extinse retele redundante internationale (peste 5 Tbps) din regiune, cu puncte de prezenta (PoPs) in Budapesta, Frankfurt, Londra si Amsterdam, conectam Europa de Vest cu Asia, oferind servicii de transport de date pe intreaga acoperire a retelei.

In ianuarie 2014 am fost primul operator din Centrul si Estul Europei si al treilea din Europa care a obtinut certificarea CE 2.0 din partea MEF (Metro Ethernet Forum), o certificare notabila in industria de telecomunicatii care ne da posibilitatea de a furniza conectivitate standardizata Ethernet de tip enterprise in tarile in care oferim aceste servicii.

Cu miliarde de minute de trafic tranzactionate, suntem un transportator de voce de top si cel mai bun partener din regiunea Balcanilor, a Comunitatii Statelor Independente si a statelor din fosta Iugoslavie, caracterizandu-ne de asemenea prin recenta demarare a unei accelerate expansiuni geografice spre Asia, Orientul Mijlociu si Africa.

Pe piata serviciilor wholesale mobile ne aflam intr-un proces continuu de inovatie si dezvoltare. Prin nenumaratele parteneriate de roaming international, asiguram o acoperire cvasi-globala terestra, aeriana, maritima si prin satelit. In acelasi timp, furnizam si cele mai flexibile si sigure servicii wholesale de SMS, servicii de date mobile precum si mai multe tipuri de servicii de gazduire pentru operatorii mobili virtuali, adaptate permanent la nevoile partenerilor nostri.

Prin combinarea inspirata a beneficiilor retelei fixe si a celei mobile, am creat produse si servicii convergente pentru telefonia fixa si mobila, fiind in masura sa satisfacem cele mai exigente solicitari ale clientilor care provin din segmente diferite ale pietei.

MEET the Team

Management Team

Dumitru Vlad

Dumitru Vlad
Wholesale Director

Carlos Haentjens

Carlos Haentjens
Data Sales Manager

Cristina Mihai

Cristina Mihai
International Voice Sales Manager

Cristina Stoican

Cristina Stoican
Interconnection & Infrastructure Services Manager

Oana Cristea

Oana Cristea
Product and Business Development Manager

Gabriela Velehorschi

Gabriela Velehorschi
Financial Controller

Florin Insuratelu

Florin Insuratelu
Operations & Sales Engineering Manager

Data Sales Team

International Voice Sales Team

Contact

Pentru mai multe detalii despre serviciile si produsele noastre ne puteti contacta la wholesale@telekom.ro

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.