Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Servicii de inchiriere stalpi

Colocare

Serviciile de inchiriere stalpi sunt destinate operatorilor autorizați de rețele publice de comunicații electronice si non operatorilor care optează pentru amplasarea cablurilor de fibra optica cu diametrul exterior nu mai mare de 12,5 mm, pe infrastructura Telekom Romania.

Inchiriere stalpi la tariful de 0,32 Euro/stalp.

Reguli pentru efectuarea studiului de rezistenta/Conditii tehnice pentru instalarea cablurilor

Pentru instalarea cablurilor de fibra optica, Telekom Romania solicita efectuarea unui studiu de rezistenta avizat de un expert MLPAT, daca pe infrastructura solicitata pentru inchiriere sunt déjà instalate 3 (trei) sau mai multe cabluri de fibra optica cu diametrul exterior nu mai mare de 12,5 mm si o greutate de 100 kg/km.

Instalarea cablurilor de fibra optica pe stalpii Telekom Romania trebuie sa respecte standardul de instalare SR 831/2002 - ICS 29.240.01 pe care il gasiti aici.

Contact

Orice solicitant care isi exprima intentia de a incheia cu noi un parteneriat pentru servicii de colocare ne poate trimite un email la adresa colocari@telekom.ro

Documente:

Formular de Comanda

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.