Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Colocare în
Centru de Date

Colocare în Centru de Date

Serviciul nostru de Colocare în Centru de Date oferă peste 2000 m2 de spatiu de colocare de categorie superioară, dotate numai cu infrastructură și servicii fiabile, bazate pe redundanța tuturor sistemelor.
Centrele noastre de Date (DC) sunt conforme cu standardul TIA 942 - Tier 3. În plus, prin intermediul DC-urilor noastre distribuite geografic, situate în București, Brașov și Cluj, oferim diverse opțiuni pentru redundanță geografică, pentru a asigura satisfacerea nevoilor tuturor clienților privind continuitatea afacerii și recuperarea datelor în caz de dezastru.
Serviciile noastre de găzduire sunt completate cu soluții profesionale de conectivitate națională și internațională, furnizate prin intermediul propriei infrastructuri de rețea, acoperind peste 50 de zone metropolitane din România și principalele noduri europene de telecomunicații.

Beneficii

1

Soluții integrate, garantate de un singur furnizor, printr-un SLA complet;

2

Singurul operator care oferă redundanță geografică în propriile DC-uri situate în cele mai mari trei zone metropolitane din România: București, Cluj și Brașov.

3

Soluții bazate în întregime pe propria noastră infrastructură. Asigurăm instalarea, configurarea, exploatarea și gestionarea centralizată a echipamentelor de acces.

4

Soluție scalabilă care lasă deschisă posibilitatea extinderii ulterioare cu costuri reduse.

5

Tarife speciale, potrivite pentru toate nevoile de afaceri.

6

Facilitarea conexiunii rapide și de calitate între DC și sucursalele clientului, prin rețeaua noastră de fibră optică cu cea mai mare acoperire și cea mai densă capilaritate din România.

Caracteristici & Detalii

Peste 2000 de m2 de camere de colocație, distribuite în trei centre de afaceri de top din România: București, Brașov și Cluj.

Facilități de ultimă generație:


  • Alimentare securizată cu UPS paralel și generatoare electrice, cu risc zero de întrerupere a energiei electrice;


  • Alimentarea cu energie a clădirilor prin 2 stații de transformare din două surse diferite din rețeaua publică de electricitate;


  • Un sistem de aer condiţionat performant, cu ventilaţia prin podea, ce asigură controlul climatului în camerele centrului de date, furnizând temperatură şi umiditate constantă. Se foloseşte o configuraţie redundantă N+1, separată în 2 grupe independente.


  • DC-urile sunt echipate cu cele mai avansate sisteme automate de detectare și stingere a incendiilor. Acestea sunt izolate și stinse rapid fără a afecta zonele înconjurătoare.


  • Protecție seismică: conductele, distribuitoarele de fire şi alte echipamente electrice şi mecanice sunt legate şi ancorate.


Centrele de Date beneficiază de mai multe intrări de cablu în clădire și capacitate de mare viteză conectate direct la rețeaua noastră principală, ceea ce ne permite să livrăm servicii de date premium, cu lățimi de bandă de până la 100 Gbps.

Certificat Standard de securitate ISO 27001;

Asistență profesională pe site: centrul nostru de operațiuni este dotat cu ingineri cu experiență vastă, certificați și specializați în securitate, monitorizare a rețelei și recuperare în caz de dezastru.

Suport 24/7 pentru a răspunde prompt la evenimentele nedorite.

Alți clienți au mai fost interesați și de Wholesale Ethernet, Wholesale VPN.

Contact

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: