Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Acces direct
Roaming

Acces Direct Roaming

Telekom Romania Mobile, parte a grupului de companii T-Mobile, este cel mai dinamic partener de Roaming din Romania, cu o dezvoltare rapida a acordurilor comerciale si a serviciilor de Roaming oferite vizitatorilor, avand o retea ce asigura acoperire a peste 99% din populatie si aproximativ 90% din teritoriul Romaniei.

In conformitate cu Reglementarea UE nr. 531/2012 a Parlamentului European si a Consiliului din 13 iunie 2012, privind roamingul în rețelele publice de comunicații mobile în interiorul Uniunii Europene , Telekom Romania Mobile asigura accesul la toate serviciile reglementate de roaming cu ridicata, pe baza Ofertei Publice de Referinta pentru Acces Direct cu Ridicata pentru Servicii de Roaming, oricarui solicitant de acces cu ridicata pentru servicii de Roaming in reteaua Telekom Romania Mobile.

Beneficii

Gama larga de servicii, care acopera diverse tehnologii:

Ne obligam sa oferim partenerilor nostri de servicii de Roaming international cu ridicata, servicii de telefonie mobile de incredere, de la tehnologii de baza pana la cele de ultima generatie, oferindu-le suport si posibilitatea de a furniza propriilor lor clienti, produse si servicii in aceeasi parametri de calitate ca si cele pe care acestia le utilizeza in reteaua domestica sau cand se afla in Roaming in reteaua Telekom Romania Mobile.

Telekom Romania Mobile ofera partenerilor sai de Roaming International servicii de voce CS si PS, SMS, USSD si servicii de date prin tehnologiile 2G, 2G+, 3G and 4G, si de asemenea inter-operabilitate pentru servicii CAMEL.

Lansarea rapida de servicii pe piata:

Echipa noastra experimentata de Roaming si procesele de un inalt nivel profesional sunt factorii cheie care duc la deschiderea rapida a tuturor noilor servicii ce vor fi testate si lansate comercial cu partenerii nostri de Roaming.

Documente:

Contact

Orice solicitant care isi exprima intentia de a incheia cu noi un parteneriat de acces direct cu ridicata pentru servicii de roaming ne poate trimite un email la adresa roaming@telekom.ro.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul