Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Acces direct
Roaming

Acces Direct Roaming

Telekom Romania Mobile, parte a grupului de companii T-Mobile, este cel mai dinamic partener de Roaming din România, cu o dezvoltare rapidă a acordurilor comerciale și a serviciilor de Roaming oferite vizitatorilor, având o rețea ce asigură acoperire a peste 99% din populație și aproximativ 90% din teritoriul României.

În conformitate cu Reglementarea UE nr. 531/2012 a Parlamentului European și a Consiliului din 13 iunie 2012, privind roamingul în rețelele publice de comunicații mobile în interiorul Uniunii Europene, Telekom Romania Mobile asigură accesul la toate serviciile reglementate de roaming cu ridicata, pe baza Ofertei Publice de Referință pentru Acces Direct cu Ridicata pentru Servicii de Roaming, oricărui solicitant de acces cu ridicata pentru servicii de Roaming în rețeaua Telekom Romania Mobile.

Beneficii

Gamă largă de servicii, care acoperă diverse tehnologii:

Ne obligăm să oferim partenerilor noștri de servicii de Roaming internațional cu ridicata, servicii de telefonie mobile de încredere, de la tehnologii de bază până la cele de ultimă generație, oferindu-le suport și posibilitatea de a furniza propriilor lor clienți, produse și servicii în aceiași parametri de calitate ca și cele pe care aceștia le utilizeză în rețeaua domestică sau când se află în Roaming în rețeaua Telekom Romania Mobile.

Telekom Romania Mobile oferă partenerilor săi de Roaming Internațional servicii de voce CS si PS, SMS, USSD și servicii de date prin tehnologiile 2G, 2G+, 3G și 4G, și de asemenea inter-operabilitate pentru servicii CAMEL.

Lansarea rapidă de servicii pe piață:

Echipa noastră experimentată de Roaming și procesele de un înalt nivel profesional sunt factorii cheie care duc la deschiderea rapidă a tuturor noilor servicii ce vor fi testate și lansate comercial cu partenerii noștri de Roaming.

Documente:

Contact

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: