Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

DESCOPERĂ OFERTA
CU TV, NET ȘI VOCE
NELIMITAT

50% REDUCERE
IN PRIMELE 6 LUNI

DESCOPERĂ

Ia-ți cea mai tare combinație de servicii
de la Telekom

TELEVIZIUNE L

INTERNET L

 • Super viteză de descărcare
  (până la 940 Mbps) și de încărcare
  (450 Mbps), prin FTTH*
 • Licență antivirus Norton Security
  Online
  , gratuită în prima lună
 • Router wireless 1 Euro INCLUS

VOCE NELIMITAT +

 • NELIMITAT minute naționale
  către fix și mobil
 • NELIMITAT minute internaționale
  către Europa și zonele SEE (fix), SUA și Canada (fix și mobil)
 • 100 de minute internaționale
  către mobil: Europa și zonele SEE
9€/lună
(45 lei) în primele 6 luni

18€ (90 lei)/lună în lunile 7-24

TVA inclus

Perioadă contractuală: 24 luni

Comandă pachetul

*Tehnologia FTTH (Fiber to the Home) sau, mai simplu, tehnologia prin fibră, este deja disponibilă în peste 30 de orașe: Alba-Iulia, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Mediaș, Piatra-Neamț, Pitești, Râmnicu-Vâlcea, Roman, Sfântu-Gheorghe, Slatina, Sibiu, Suceava, Timișoara, Vaslui.

Vrei să te asiguri de calitatea
serviciilor Telekom în zona ta?

Verifică aici

Televiziune L îți aduce 137 canale TV
disponibile la o apăsare de buton

TELEKOM TV WEB & MOBILE

Sunt până la 97 de canale pe care le poți urmări live pe site-ul www.telekomtv.ro sau cu aplicația Telekom TV. Ai de unde alege:

 • competiții sportive ÎN EXCLUSIVITATE;
 • cele mai îndrăgite filme Disney pentru întreaga familie;
 • pachetul online al cunoașterii "Docs", cu și mai multe documentare;
 • filmele și serialele tale preferate.

Ce beneficii ai cu internetul Telekom

Net stabil și rapid

Fibra optică până în locuință (FTTH) este cea mai rapidă și stabilă tehnologie de internet fix de la Telekom. Aceasta oferă viteze de până la 1000 Mbps (1 Gbps) pentru download și până la 200 Mbps pentru upload.

Performanță înaltă

De ce ai nevoie de Net 1 Gbps? Când conectezi 10 dispozitive diferite la internet de 100 Mbps, viteza cu care fiecare rulează este de doar 10 Mbps. În cazul conexiunii FTTH de 1 Gbps, viteza de rulare pe internet atribuită fiecărui dispozitiv va fi mai mare, mai exact de 100 Mbps.

Divertisment la viteză maximă

Vizionează filme 4K pe SmartTV, joacă-te sau ascultă muzică online, trimite prietenilor pachetul de poze de 2 GB din vacanță și descarcă de pe internet fișiere de mari dimensiuni, toate deodată, fără întreruperi. Cu Net 1Gbps, ai destulă bandă pentru tot ceea ce faci

IA-ȚI OFERTA DORITĂ

Completează numărul de telefon în câmpul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp:

Număr de telefon

 

Întrebări frecvente

Ce este Telekom TV Interactiv?

IPTV (Internet Protocol Television) reprezintă comunicarea imaginilor și a sunetului într-o rețea care se bazează pe tehnologia IP dedicată, proprietate Telekom România. Deși "IP" este acronim pentru Internet Protocol, termenul se referă doar la metoda de transmitere a semnalului TV printr-o rețea coordonată și securizată, având ca rezultat o calitate înaltă a imaginii și a sunetului.

Care sunt echipamentele necesare televiziunii interactive?

Pentru a putea beneficia de serviciile de Telekom TV Interactiv, ai nevoie de un router compatibil (oferit gratuit clienților noi) și de un receiver specific serviciului Telekom TV Interactiv. Echipamentele sunt oferite de către Telekom România.

Care este diferența tehnică dintre Telekom TV Satelit și Telekom TV Interactiv?

Serviciul Telekom TV Satelit folosește tehnologia DTH (Direct To Home) pentru transmiterea mai multor programe TV într-un pachet, programe ce pot fi recepționate prin intermediul unei instalații digitale, direct de pe satelit. Programele se recepționează în orice punct situat în aria de acoperire a satelitului.

Serviciul Telekom TV Interactiv folosește tehnologia IPTV, iar furnizarea serviciilor TV se face pe suportul liniei telefonice.

Bine de știut

Cum funcționează televiziunea interactivă de la Telekom România

Televiziunea interactivă îți oferă experiența completă, împreună cu echipamentele de televiziune și pachetele suplimentare de canale TV. IPTV este tehnologia care transmite semnalul TV prin internet. Întrucât internetul de la Telekom România funcționează peste o linie telefonică obișnuită, pentru a beneficia de IPTV, ai nevoie la tine acasă de o linie telefonică ce suportă o lățime de bandă de minimum 10 Mbps.

Ce trebuie să știi despre televiziunea interactivă de la Telekom România

Echipamente necesare

Kit-ul de instalare a televiziunii interactive este compus din:

 • Receiver și telecomandă;
 • Router wireless;
 • 4 porturi Ethernet, 2 porturi VOIP, 1 port USB, conexiune WiFi 802.11b/g/n. Routerul wireless este oferit clienților noi, cu reducere de 100%, pe toată durata contractului.

Receiver disponibil:

Receiver HD interactiv

Folosind funcții speciale (Înregistrare, Oprește și Revino) cu ajutorul cărora ai controlul total al televizorului și al programelor tale preferate, receiver-ul HD Interactiv îți oferă o experiență TV desăvârșită.

Pentru a folosi funcția de înregistrare a programelor TV trebuie să atașați receiver-ului un Hard-Disk extern, pe care să-l conectați portului USB de pe panoul din spate. Specificații tehnice minime: 5400 rotații pe minut, interfață USB. Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți documente importante stocate pe Hard Disk sau să vă copiați aceste documente înaintea utilizării acestuia, întrucât va fi formatat de receiver, pentru a putea utiliza funcția de înregistrare. Sunt recomandați următorii producători: Western Digital Scorpio, Hitachi Travelstar, Seagate Momentus, însă orice alt model / producător cu specificații tehnice similare va putea fi utilizat.

Poți beneficia de maximum 4 receivere, împreună cu un singur abonament de televiziune.

Pachete suplimentare

Pentru o experiență completă, poți adăuga serviciile suplimentare de televiziune:

 • MAXPAK

  Pachetul suplimentar creat cu gândul la cinefili și la pasiunea lor, pachet ce conține 5 canale TV dedicate filmelor: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2.

 • MAXPAK + HBO GO

  Pachetul suplimentar ce îți aduce seară de seară cele mai bune filme și seriale, acasă sau oriunde te afli. Opțiunea HBO GO, inclusă în pachet, îți aduce filmele și serialele preferate pe PC, laptop, tabletă sau smartphone, oriunde ești și ai conexiune la internet. Include 5 canale TV: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2.

 • HBO

  Pachetul suplimentar ce îți aduce canalele HBO cu super filme, seriale și documentare, pentru ca serile tale acasă să fie mai palpitante. Include 3 canale TV: HBO, HBO HD si HBO 2, HBO 3.

 • Hungarian

  Pachetul cu posturi TV de știri, filme și programe de divertisment în limba maghiară. Include 4 canale TV: Duna TV, RTL Klub, Erdely TV și Film+.

 • Midnight

  Pachet suplimentar dedicat adulților, prin care te poți bucura de programe renumite în întreaga lume. Include 8 canale: Playboy, Dorcel TV, Brazzers, Penthouse, Hustler, Super One, Private TV, RedLight HD.”

Note

Oferta promoțională este valabilă până la 07.03.2021 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix: voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV (cu excepția Smart TV Stick).

 • Pentru a beneficia de promoție, un client trebuie să nu beneficiaze de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) la dată solicitării ofertei și să nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni anterior contractării (indiferent de tipul de abonament).
 • Serviciile fixe achiziționate în cadrul promoției sunt oferite cu 50% reducere în primele 6 luni ale PM.
 • Pana la 3.03.2021, clientii noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 1 euro, cu reducere 100% in primele 2 luni ale PM. Incepand cu 4.03.2021, clientii noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 2 Euro, cu reducere 100% in prima luna a PM. Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport HD, Look Plus. Canalele din pachetul Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiziune L.
 • În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze serviciul Telekom Sport + în continuare, după lunile cu reducere 100%, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazine sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 12.01.2020. Telekom România își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi Telekom TV Interactiv vor primi primul receiver în chirie, cu reducere 100%, iar clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, pe întreaga PM. Clienții noi Smart TV Stick vor primi echipamentul Chromecast în chirie cu reducere 100% pe întreagă PM.
 • Aplicația Telekom TV poate fi descărcată din App Store și Google Play pentru device-urile mobile și din Samsung Apps pentru Smart TV-urile Samsung. Aceasta este compatibilă cu următoarele grupe de televizoare Samsung: 18TV_PREMIUM, 18TV_STANDARD, 18TV_STANDARD2, 18TV_STANDARD3, 17TV_PREMIUM.
 • Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pentru Internet L, viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pana la 3.03.2021, clientii noi de internet vor primi un router wireless, in chirie (1 Euro) cu reducere 100%, pe intreaga PM. Incepand cu 4.03.2021 clientii noi de internet vor primi un router wireless cu o chirie lunara integrala de 1 Euro.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile în Lei, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 5 LEI/1,00 EUR și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: