Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

TV CABLU DIGITAL

Televiziune L - 54.05 Lei/lună 

136 de canale, dintre care 40 canale HD

97 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV

Pachetul de servicii conține un receiver HD

Soluție de multiroom gratuită – TV Analog gratuit la fiecare produs Digital, cu canale regionale şi locale incluse

Televiziune M - 47 Lei/lună

101 de canale, dintre care 21 canale HD

71 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV

Pachetul de servicii conține un receiver HD

Soluție de multiroom gratuită – TV Analog gratuit la fiecare produs Digital, cu canale regionale şi locale incluse

Vezi acoperire în zona ta

Detalii privind prețurile pot fi găsite în oferta comercială.

 • Oferta este valabila pana la 11.11.2018 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la contractarea Pachetelor promotionale (Televiziune M_Internet M / L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat) pentru o perioada minima contractuala de 24 de luni. Pachetele promotionale cu doua sau trei servicii sunt disponibile pentru clientii noi, respectiv pentru clientii existenti la data de 1.10.2018 care opteaza pentru un Pachet promotional din Oferta actuala, pentru o noua perioada minima contractuala de 24 de luni. Clientii existenti pot beneficia de un Pachet Promotional din Oferta actuala in conditiile in care achizitioneaza un nou serviciu fix furnizat de Telekom Romania (voce sau internet sau TV).
 • Pachetele promotionale de servicii fixe sunt oferite cu reducere 100% in lunile 1, 2, 3, 13,14,15 ale perioadei minime contractuale.
 • In contextul actualei campanii:
  • Client nou inseamna persoana care nu a beneficiat de Serviciile Telekom Romania in temeiul unui contract incheiat in ultimele 2 luni, anterioare datei de la care doreste sa beneficieze de Serviciile Telekom Romania aferente actualei campanii.
  • Clientii care achizitioneaza unul dintre Pachetele promotionale mentionate mai sus (Televiziune M_Internet M / L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat) vor primi pachetul suplimentar Maxpak (canalele HBO si Cinemax), oferit cu reducere 100%, pe intreaga perioada minima contractuala. La sfârsitul acestei perioade, Pachetul Maxpak nu va mai fi furnizat iar clientii pot opta pentru achizitionarea acestuia la tarif de lista. De asemenea, clientii vor primi acces la continutul HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc), disponibil pe www.hbogo.ro, oferit cu reducere 100% pe intreaga perioada minima contractuala.
  • Clientii noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport+ cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport Look Sport HD, Look Plus. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom Romania sa furnizeze acest serviciu in continuare, acesta va solicita in mod expres incetarea furnizarii (în magazinele Telekom Romania si ale celorlalti parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport+ sunt incluse in structura serviciilor de programe Internet TV L.
  • Clientii noi Internet TV vor primi primul receiver, in chirie cu reducere 100% iar clientii noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii.
  • Numarul de canale TV afisat include canalele din grila de baza de programe, canalele din pachetul suplimentar Maxpak (HBO si Cinemax), precum si canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport+.
  • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referință de 4,7 lei/1,00 Euro si variaza in funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.Sumele afisate aferente serviciilor sunt disponibile doar la achizitionarea acestora in pachetele promotionale de servicii aferente prezentei Oferte.
  • Lista de canale TV este valabilă la data de 1.10.2018. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă . Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
  • Viteza serviciului de internet poate varia în funcţie de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Se alocă viteza maximă disponibilă pentru fiecare abonament.
  • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clientii noi.
  • Telekom Romania Communications îşi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanţe independente de voinţa sa.

Modul CI+ HD

Cu modulul CI+ de la Telekom recepționezi mult mai simplu canalele preferate Telekom TV Cablu Digital. *

* Modulul CI+ se foloseşte împreună cu un card de vizionare Telekom TV pentru recepționarea şi decodarea canalelor TV din grila de Cablu Digital. Perechea Modul CI+ /Card de Vizionare se pot utiliza doar dacă televizorul tău este certificat CI+ (Common Interface Plus) şi are tuner digital de cablu (DVB-C).

Îl introduci direct în televizor, fără a fi necesare echipamente suplimentare pentru funcționare;

Folosești doar telecomanda televizorului tău;

Aranjezi canalele TV în ordinea dorită;

Consum redus de energie electrică;

* Modulul CI+ se foloseşte împreună cu un card de vizionare Telekom TV pentru recepționarea şi decodarea canalelor TV din grila de Cablu Digital. Perechea Modul CI+ /Card de Vizionare se pot utiliza doar dacă televizorul tău este certificat CI+ (Common Interface Plus) şi are tuner digital de cablu (DVB-C).

Telecomandă universală – controlezi televizorul și receiverul cu aceeași telecomandă;

Ghid TV încorporat – ai informații despre emisiunile de pe toate canalele pe o perioadă de 7 zile (ora de începere, durata, genul programului, conținut);

Canale favorite – poți să organizezi până la 120 de canale în liste de favorite;

 

Nu există încă acoperire pentru televiziune digitală în zona ta? Poți opta pentru televiziune prin cablu analogic.
Selectează orașul și vezi lista de programe: