Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Călătorește
oriunde fără griji,
iar noi te ajutam să ții
costurile sub control

 

OPȚIUNILE TRAVEL & SURF

Opțiunile Travel & Surf oferă o experiență a navigării pe internet lipsită de griji în timpul călătoriilor, în țările din afara Spațiului Economic European unde Telekom Romania are contracte de roaming.

Oferta Travel & Surf este disponibilă în trei variante și se adresează abonaților Telekom Romania Mobile,persoane fizice sau juridice, care au nevoie să rămână în contact cu universul lor digital, sunt familiarizați cu tehnologiile mobile și doresc să beneficieze din plin de funcțiile terminalelor lor, atunci când călătoresc în țările din afara Spațiului Economic European, în cazul în care serviciul de Date este disponibil.

Roaming abonament

Împărtășește prietenilor tăi impresiile din vacanțele.
 
Vezi detalii
 

Opțiunea de Date în Roaming

Trafic de Date inclus

Zona de vizibilitate

Viteza de transfer după
depășirea traficului inclus

Valabilitate

Preț (TVA inclus)

Travel & Surf S

10 MB

RoW

Cut-off

24 hours

€ 2.38

Travel & Surf M

50 MB

RoW

Cut-off

24 hours

€ 5.95

Travel & Surf Weekly

150 MB

RoW

Cut-off

7 days

€ 11.90

 

Zone de valabilitate

Țări

RoW (Rest of the World)
Alte Țări

Afganistan, Albania, Anguilla, Andorra, Antigua & Barbuda, Argentina, Australia, Azerbaijan, Barbados, Belarus, Bosnia Herțegovina, Brazilia, Canada, Insula Capului Verde, Insulele Cayman, Chile, China, Columbia, Cuba, Curacao, Djibouti, Dominica, Egipt, Georgia, Grenada, Hong-Kong, India, Indonezia, Irak, Israel, Jamaica, Japonia, Insula Jersey, Iordania, Kazakhstan, Kenia, Kosovo, Kuwait, Macedonia, Malaezia, Malawi, Mexic, Moldova, Monaco, Montserrat, Montenegru, Maroc, Noua Zeelanda, Nigeria, Panama, Pakistan, Palestina, Peru, Filipine, Qatar, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Seychelles, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Sri Lanka, St. Kitts and Nevis, St. Lucia, St. Maarten , St. Vincent, Elveția, Taiwan, Thailand, Tunisia, Turcia, Turks & Caicos, U.A.E., U.S.A., Ucraina, Uruguay, Vietnam

 
 
 

Abonații Telekom România Mobile care au activate servicii de Roaming și Date au posibilitatea de a achiziționa una din cele trei opțiuni de Date în Roaming, după cum urmează:

1. Apelând din țară 1234, Serviciul de Relații cu Clienții sau din Roaming utilizând comanda prin SMS către numarul special 0766127626, cu textul de mai jos:

A DS – activează opțiunea Travel & Surf Daily S
A DM – activează opțiunea Travel & Surf Daily M
A W – activează opțiunea Travel & Surf weekly

Activarea opțiunii Travel & Surf implică trimiterea a doua SMS –uri, cel de-al doilea fiind de confirmare. Cele două SMS-uri trimise sunt tarifate cu tariful standard de Roaming disponibil pentru rețeaua respectivă.

Opțiunea Travel & Surf devine activă din momentul achiziționării ei și nu poate fi dezactivată. Pentru un număr de telefon numai o singură opțiune Travel & Surf poate fi activată în același timp.

2. Optând pentru una din cele trei opțiuni de Date în Roaming, pe portalul http://lp.telekom.ro
Portalul se deschide automat la lansarea navigatorului (browser) sau dacă o adresa web este introdusă într-o sesiune web deja activă.

După alegerea unei opțiuni de tarifare pentru serviciul de date în Roaming (Travel&Surf sau Roaming Avantaj), serviciul de date va putea fi folosit și tarifat în conformitate cu opțiunea aleasă.

Opțiunile Travel & Surf Daily S și Travel & Surf Daily M au valabilitate 24h. Abonatul poate achiziționa o nouă opțiune după expirarea valabilității acesteia sau după epuizarea traficului inclus în Opțiunea de Date în Roaming.

Pentru opțiunea Travel & Surf Weekly, dacă volumul de trafic inclus a fost epuizat înainte de expirarea perioadei de valabilitate a ofertei (7 zile), viteza de transfer a datelor va fi limitată la 32 kbps până la data expirării perioadei de valabilitate numai în țările UE, pentru "Alte Țări" având posibilitatea de a achiziționa o nouă opțiune.

Extraopțiunile Travel & Surf nu pot fi activate pe niciunul din planurile tarifare din Portofoliile de Voce și Date lansate de Telekom începând cu data de 04.04.2016.
Când opțiunea Travel & Surf este activă, Pragul în Roaming va fi dezactivat automat!