Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

image mail

Profită de oferta exclusiv online!

Lasă-ne datele tale și un reprezentant Telekom te va contacta în cel mai scurt timp.


ACEASTĂ CAMPANIE S-A ÎNCHEIAT. VEZI MAI MULTE OFERTE CU TV ȘI INTERNET

Comandă acum oferta unică Telekom TV! Ai 2 luni gratuite ca să vezi meciurile din Franța, după care plătești doar 15 lei/lună, în plus primești GARANTAT un tricou oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României!

După finalizarea comenzii, te vom contacta pentru a stabili mărimea tricoului.
Tricoul va fi livrat după instalarea serviciilor. Vezi regulamentul promoției.

 
 
  •   TELEVIZIUNE S
  • minim 50 de canale

Perioadă contractuală: 24 luni
În primele 2 luni
0 00Lei/lună
TVA Inclus
Începând cu luna a 3-a
15 00Lei/lună
TVA Inclus
 
 
 
 
image mail

În plus, primești un discount suplimentar de până la 1000 lei la achiziționarea unui televizor Samsung din magazinele partenere!image mail

image mail
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oferta promotionala Telekom Romania: 2 luni reducere 100% la achizitionarea serviciului TV prin tehnologia CATV.
Oferta:
- este disponibila in zonele acoperite de televiziune prin cablu analog (CATV) din orasele: Alba Iulia, Arad, Avrig, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrita, Botosani, Brăila, Brasov, Bucuresti, Buzău, Călărasi, Cluj-Napoca, Constanta, Corbu, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Giarmata, Gura-Humorului, Iasi, Medias, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Popesti-Leordeni, Sibiu, Sinaia, Suceava, Targu Lapus, Timisoara, Vaslui.
- este valabila in perioada 16 mai 2016 - 19 iunie 2016, cu posibilitate de prelungire
- se adreseaza clientilor noi care achizitioneaza serviciul de cablu analog (CATV) la tariful de 15 lei / 3,32 Euro pe luna, pentru o perioada minima contractuala de 2 ani. Client Nou este persoana fizica care nu beneficiaza in prezent de niciunul dintre serviciile Telekom Romania.

Prețul afișat pentru serviciul TV reprezintă tariful lunar și conține TVA. Pretul in lei este calculat la cursul de referință de 4,5 lei/1,00 Euro, este rotunjit în plus si variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.

In cazul în care achiziționează serviciul CATV specificat, până la data de 19 iunie 2016, cu posibilitate de prelungire, clienții vor deveni în mod automat eligibili pentru a primi un voucher de reducere 10% aplicabil la achiziționarea unui Televizor Samsung inclus în campania Telekom-Samsung din magazinele Altex și Media Galaxy din orașele Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrita, Botoșani, Brăila, Brasov, București, Buzău, Călărași, Cluj-Napoca, Consțanta, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Iași, Mediaș, Piatra Neamt, Onesti, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Vaslui.
Pentru utilizarea voucherului de 10% reducere, clienții se vor prezenta în magazinele menționate până la data de 19 iulie 2016. Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil de televizoare.
Voucherul de 10% reducere aplicabil la achiziționarea unui Televizor Samsung se aplică la valoarea prețului la raft din magazinele Altex și Media Galaxy pentru fiecare dintre televizoarele Samsung incluse în campanie și variaza în funcție de modelul și preturile televizoarelor Samsung incluse în oferta specială Telekom-Samsung, disponibile în fiecare dintre magazinele mentionate mai sus.

Regulamentul “Campaniei Telekom-Samsung in magazinele Altex si Media Galaxy” este disponibil aici.