Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cel mai mare scor
pentru serviciile de date mobile

Pe primul loc în servicii de date
Rețeaua mobilă Telekom a obținut certificarea pentru cel mai mare scor pentru serviciile de date, în urma auditului independent realizat de către P3 Communications.

Experiență superioară
Certificatul demonstrează performanța bună a rețelei de date mobile a Telekom România în ceea ce privește o serie de indicatori cheie, care previzionează o experiență superioară a clienților în utilizarea serviciilor de date Telekom.

Cea mai bună performanță
Telekom România a obținut cea mai bună performanță pentru conținutul video de pe YouTube, prin cel mai scurt timp, în medie, de afișare a conținutului video pe ecranul utilizatorului. În plus, Telekom a avut și cea mai bună viteză de încărcare a datelor pe Facebook.

Metoda P3
Scorul P3 reprezintă o metodă de punctare acceptată universal și aplicabilă la nivel internațional pentru a evalua calitatea și performanță rețelelor. Certificatul emis de P3 Communications despre performanța rețelei mobile a Telekom este disponibil aici.

Despre P3

P3 este o companie de consultanță, inginerie și servicii de testare, cu o echipă în continuă creștere, de peste 3.000 de consultanți și ingineri. Rolul companiei este să dezvolte soluții inovatoare pentru provocările tehnologice complexe de astăzi.

Portofoliul P3
Include servicii și instrumente proprietare pentru industria auto, aerospațială, telecomunicații și energie, aducând valoare clienților săi, pe care îi ajută să realizeze cu succes fiecare etapă, de la concepție la implementare.

Pentru industria de telecomunicații
P3 Communications oferă servicii independente de consultanță tehnică și management, inclusiv pentru planificarea rețelei, optimizarea end-to-end, securitatea, testarea QoS și QoE, benchmarkingul internațional, testarea dispozitivelor și serviciile de acceptanță.

Cine sunt clienții P3
Lista include operatori de rețea, furnizori de echipamente, producători de dispozitive, organizații de siguranță publică și autorități de reglementare din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.p3-group.com.

Stabilitate şi viteză

A 4-a generaţie de tehnologie mobilă, cea mai stabilă şi rapidă, cu viteză de descărcare de până la 150 Mbps şi încărcare de până la 50 Mbps.

 
Performanţă

Transfer de fișiere de dimensiuni mari în câteva secunde (prezentări, rapoarte, fişiere grafice), video conferinţe HD fluide și clare. 

 
Divertisment

Vizualizare video HD/4K, încărcare rapidă de poze şi video pe reţelele de socializare, jocuri online cu grafică complexă.

 

Vrei să asculţi o melodie online?

prin
3G

Incarcare in 2 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 0.6 secunde

 
0
 
 

Vrei să vezi un videoclip HD pe Youtube?

prin
3G

Incarcare in 19 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 6 secunde

 
0
 
 

Vrei să încarci o fotografie pe Facebook?

prin
3G

Incarcare in 14 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 2 secunde

 
0
 
 

UPLOAD

Vrei să trimiţi un e-mail cu un atasament de 20MB?

 

prin
3G

Incarcare in 28 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 4 secunde

 
0
 

DOWNLOAD

Vrei să descarci un fisier de 60MB ?

 

prin
3G

Incarcare in 12 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 4 secunde

 
0
 
 
Pentru a avea acces la 4G, ai nevoie de smartphone sau tabletă 4G, un abonament cu viteză de date 4G și un SIM compatibil.
 • Acoperire 4G

  Acoperire 4GVitezele 4G sunt disponibile doar în ariile cu acoperire 4GVezi harta

 • Smartphones 4G

  Dispozitiv 4GDoar anumite terminale sunt compatibile 4GVezi telefoanele 4G

 • Abonament voce

  Abonament de voce4G pe mobil? Îţi trebuie un abonament cu 4G inclus şi o cartelă SIM compatibilă.Vezi abonamentele 4G

 • Internet pentru laptop si tableta

  Abonamente internet mobil4G pe tabletă sau laptop?Alege un abonamentul de date 4G.Vezi detalii

 

FAQ's

 • În ce orașe oferă Telekom Romania acoperire pentru serviciul 4G?
 • Am nevoie de un SIM 4G?
 • Ce se întâmplă cu tableta/telefonul meu atunci când sunt în mișcare fără a fi conectat la internet și intru/ies din acoperirea 4G Telekom Romania?
 • Ce se întâmplă dacă, în timp ce transfer un fișier în rețeaua 4G, ies din acoperirea 4G?
Serviciul 4G oferit de Telekom Romania pentru clienții care au încheiat contracte de abonament (servicii post-plătite) este disponibil pentru mai mult de 93% din populația țării și 99% din populația urbană a României. Verifică harta 4G Abonamente.

Pentru clienții care utilizează serviciile preplătite Telekom Romania Mobile serviciul 4G este disponibil pentru mai mult de 83% din populația României și 98% din populația urbană. Verifică harta 4G Cartele.
Pentru a avea acces la tehnologia 4G este necesar să ai o cartelă SIM şi un terminal compatibile 4G.

Asigură-te că primești noul SIM 4G la achiziționarea unui plan tarifar compatibil și cere să ți se facă proba serviciului.
Dacă terminalul tău este configurat implicit (Automatic Network Selection), acesta va selecta rețeaua 4G atunci când ea este detectată, respectiv 3G atunci când iese din acoperire 4G.
Transferul fișierului inițiat în 4G Telekom Romania continuă fără întrerupere în rețeaua 3G, la viteze 3G Telekom Romania.
 
Dacă transferul fișierului a fost inițiat în rețeaua 3G Telekom Romania și intri în acoperirea 4G, transferul continuă în rețeaua 3G Telekom Romania, iar la terminarea sesiunii terminalul va face trecerea la rețeaua 4G.