Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Până încep întâlnirile cu Moș Crăciun
  • Zile
  • Ore
  • Minute

Micuțul tău îl poate întâlni pe Moș Crăciun chiar aici.
Oferă-i o experiență magică, plină de personaje unice și imagini de basm.
Află mai jos cum să programezi o întâlnire online cu Moșu’ pentru copilul tău.

Programează
întâlnirea cu Moșu’
Începe întâlnirea
cu Moșu’

Cum să rezervi o întâlnire magică în 6 pași:

Pasul 1:Dai click pe „Programează întâlnirea cu Moș Crăciun”

Pasul 2:Alegi o zi și o oră.

Pasul 3:Ne lași câteva detalii, astfel încât Moșul să personalizeze conversația.

Pasul 4:Trimiți SMS cu tarif normal la 1206 în maxim 30 de minute de la rezervare pentru a-ți confirma locul, apoi primești un SMS taxabil cu costul de 1 euro + TVA. Taxa va fi donată de Telekom către Fundația Regală Margareta a României.

Pasul 5:Descarci aplicația Zoom și îți creezi cont de utilizator.

Pasul 6:Te întorci aici la ora rezervată și te vezi online cu Moș Crăciun.

Bine de știut
După ce ai făcut rezervarea, trebuie să descarci aplicația Zoom și să-ți creezi un cont de utilizator pentru a te întâlni online cu Moș Crăciun. E foarte important să faci acest lucru cu cel puțin o zi înainte de programare.
Toți banii strânși din taxa de participare vor fi donați de Telekom către Fundația Regală Margareta a României, pentru a sprijini cauza Vârstinicilor singuri. Poți găsi mai multe detalii despre cauză aici.
În primul rând, asigură-te că ai descărcat aplicația Zoom și ai conexiune bună la internet. Apoi, permite accesul la microfon și cameră în aplicație la începutul conversației, și pornește sunetul. Dacă în continuare ai probleme de conexiune, ne poți apela la numărul 0721 716 591 pentru a lua legatura cu unul dintre ajutoarele Moșului, pentru a-ți rezolva problema.
Una singură.
Moșul are mulți copii pe listă și trebuie să acordăm câte o șansa fiecăruia, de aceea am limitat întâlnirile online la una singură. Dacă ai doi sau mai mulți copii, aceștia pot participa împreună la întâlnirea cu Moșul. În cazul în care nu ai reușit să te conectezi, mai poți încerca să faci o rezervare, în limita locurilor disponibile.
După ce te-ai logat cu numărul de telefon și parola primită prin SMS în site-ul telekom.ro/sunamosu, îți va apărea pe ecran opțiunea de înregistrare, înaintea începerii întâlnirii. Click pe "Începe apelul video și înregistrează convorbirea", iar după ce se încheie întâlnirea, o salvăm și ți-o trimitem pe adresa de email introdusă în formularul de rezervare.
Imediat ce se finalizează întâlnirea, elfii o vor împacheta frumos și o vor trimite către adresa de email cu care ai facut rezervarea.
Poți găsi aceste informații în SMS-ul trimis pentru confirmarea rezervării. Fii fără griji, în ziua rezervării iți vom trimite încă 2 remindere cu toate informațiile necesare pentru conectare.
Din păcate, vei pierde rezervarea dacă întârzii mai mult de 5 minute. Însă, poți încerca să rezervi din nou, dacă sunt locuri disponibile. Verifică programul Moșului dând click pe "Programează întâlnirea cu Moșu'"
Poți gasi aici toate informațiile și Regulile de participare la întâlnirea online cu Moș Crăciun. Iar aici poți găsi Nota de informare referitoare la prelucrarea datelor.
Programează
întâlnirea cu Moșu’
O donație mică pentru
o cauză mare:

Suma strânsă prin această taxă plătită prin SMS va fi donată către Fundația Regală Margareta a României, spre cauza Vârstinicilor singuri. Te poți alătura și tu cauzei printr-o donație.

Donează
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: