Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

CU SMART WiFi FACI
 
TELEKONOMIE

INTERNET INSTANT LA PRIZĂ

FĂRĂ GĂURI ȘI CABLURI ÎN PLUS

50% REDUCERE 3 LUNI
70% DINTRE ROMÂNII CARE AU TRECUT PE TELEKOM
SMART WiFi SUNT MAI MULȚUMIȚI DECÂT ÎNAINTE*

Smart WiFi – la fel ca internetul fix, dar fără găuri în pereți

CE ESTE SMART WiFi

Smart WiFi este echivalentul clasicului internet fix, prin cablu. Numai că, de data aceasta, nu mai trebuie să aștepți tehnicianul să-ți instaleze internetul. Ai nevoie doar de un router și o cartelă SIM. Smart WiFi se bazează pe semnalul mobil, adică semnalul pe care îl ai pe telefon va fi replicat și prin router.

FUNCȚIONARE OPTIMĂ

Ai trafic de date nelimitat oferit prin Bonusul Net Nelimitat care se acordă automat la activarea serviciului.

CE AI INCLUS ÎN PACHET

De la noi, primești un router și o cartelă SIM, ca să poți instala rapid Smart WiFi. NU trebuie să mai cumperi o cartelă Telekom pentru asta!. Ulterior, vei plăti doar prețul abonamentului, de 29 de lei pe lună, oferit cu 50% reducere în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale.

De ce ai nevoie de o cartelă? Pentru că Smart WiFi se bazează pe tehnologia GSM. Cartela SIM pe care o introduci în router va transmite semnalul de internet recepționat. Cu alte cuvinte, în loc să folosești smartphone-ul pentru a face „hotspot”, vei folosi acest router wireless.

Votat Produsul Anului® în categoria Internet Wireless.

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 30 de categorii.

În categoria “Internet Wireless“ eşantionul a fost de 500 respondenţi, 18-65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 06.03.2020 – 09.04.2020. Criteriile de selecţie au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Produsul câştigător a fost votat de către consumatori dintre produse comparate în categorie.

Detalii pe www.produsulanului.com

Poți instala chiar tu internetul la tine acasă

Ai nevoie doar de o cartelă și un router

Alege router-ul care ți se potrivește

INCLUS
ÎN PREȚ
INCLUS
ÎN PREȚ
Router wireless
ZTE sau TP-Link (în funcție de stocul disponibil)
 • Wi-Fi standard: 802.11 b/g/n; 2x2 MIMO, 2,4GHz
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK
 • Suportă până la 32 de conexiuni simultane pe Wi-Fi
Cartelă SIM inclusă
699 LEI
TVA inclus

Router wireless

Huawei

 
 
 • Wi-Fi standard: 802.11 a/b/g/n/ac; 2x2 MIMO,
  2,4GHz & 5GHz Dual Band
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK
 • Suportă până la 64 de conexiuni simultane pe Wi-Fi
Cartelă SIM inclusă

Prețul serviciului Smart WiFi este
14.5 lei
în primele 3 luni
29 lei în lunile 4-24

*70% dintre clientii Telekom Smart WiFi care au folosit anterior internet fix de la alti furnizori, conform studiului intern facut in perioada decembrie 2019 - februarie 2020, pe 2200 respondenti.

Știai că avem o ofertă de SMART WiFi
dedicată business-urilor?

Vezi detalii

VREI ȘI TU CEA MAI TARE OFERTĂ DE

INTERNET INSTANT LA PRIZĂ?

E simplu! Plasezi comanda direct pe website, în doar câteva minute. Pentru asta, avem nevoie de câteva detalii de la tine.
Completează formularul de mai jos:

Număr de telefon

 

Localitate

 

Router

 
Note
 • Ofertă valabilă până la data de 23 noiembrie 2020, cu posibilitate de prelungire. Serviciului Smart WiFi este redus cu 50% in primele 3 luni ale perioadei minime contractuale (14,5 Lei), si incepand din a 4-a luna, pretul devine 6 Euro (29 Lei).
 • Prețul afișat în lei este orientativ, calculat la un curs estimat de 4,83 lei/ 1 Euro si poate varia în funcție de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii.
 • Clienții pot opta pentru închirierea unui router wireless cu reducere de 100% (chiria lunară pentru routerul wireless este de 1 Euro, cu TVA), pe întreaga perioadă minimă contractuală sau pentru achiziționarea unui router wireless la pretul de lista de 699 de lei, cu TVA în limita stocului disponibil.
 • Cartela SIM va putea fi folosită împreună cu routerul ales de client doar în locația stabilită prin contract. Utilizarea în afara acesteia este considerată utilizare nepermisă și poate atrage după sine suspendarea Serviciului sau deconectarea acestuia. În cazul în care clientul va utiliza Serviciul în altă locație, acesta este obligat să informeze TKR prin apel la 1234 (apel gratuit în Telekom, cu taxă din alte rețele) sau în magazine.
 • Trafic de date/Internet
  Traficul de date este național și poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât pe tabletă, cât și pe telefon și laptop și se poate conecta chiar și televizorul.
  Traficul de date inclus în abonament este de 80 Gbps la o viteză maximă estimată de transfer a datelor de 150 Mbps pentru descărcare și 50 Mbps pentru încărcare.
  Serviciul Smart Wi-Fi este furnizat prin tehnologie mobilă în aria de acoperire pentru serviciile de date mobile Telekom. Verifică harta de acoperire.
  Deoarece ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență pentru serviciile de internet, în următoarele luni lucrăm la îmbunătățirea rețelei în următoarele județe: Buzău, Giurgiu și Iași. Din acest motiv, serviciul Smart WiFi nu mai este disponibil la vânzare în această perioada în județele menționate. Îndată ce serviciul Smart WiFi va redeveni disponibil, va anunțăm.
  În cazul în care nu ai bonusul Net nelimitat activat, după depăşirea traficului de date recomandat, viteza de transfer scade până la 256 kbps, iar traficul adiţional nu este tarifat.
  Traficul inclus nu este reportabil
  Serviciul Smart Wi-Fi nu permite acces roaming.

 • Bonus Net Nelimitat
  Traficul este nelimitat la o viteză de 1,5 Mbps pentru tot traficul de date.
  Abonatul este informat că pentru a beneficia de bonusul Net Nelimitat operatorul va prelucra datele de trafic necesare în vederea transmiterii comunicației și se vor lua masuri tehnice de asigurare a unei rezoluții video de maxim 480p pentru tot conținutul video accesat de Abonat de la Activarea abonamentului. Nu se utilizează măsuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legatura cu conținutul comunicărilor: poze, text, voce, conținut video etc. Aceste prevederi se completează cu prevederile secțiunii “Date cu caracter personal” din Termenii și Condițiile generale, parte a Contractului.
  Pentru a beneficia de o lățime de bandă de transfer și rezoluție superioară pentru video streaming, Net Nelimitat poate fi dezactivat.
  Ca urmare a dezactivării bonusului Net Nelimitat, după consumarea datelor mobile incluse în abonament, traficul de date se va tarifa cu tariful standard menționat în Contract. Bonusul Net Nelimitat este activat automat la încheierea Contractului și poate fi activat/ dezactivat în orice moment, pe durata contractuală: prin accesarea secțiunii Net Nelimitat din My Account sau prin solicitare în magazinele proprii și magazinele partenere.

 • Vitezele de transfer al datelor oferite de TKR pentru serviciul SmartWiFi, sunt:
  • Viteză maximă: Zonele urbane: 150 Mbps descărcare (downstream) și 50 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 30 Mbps descărcare (downstream) și 10 Mbps încărcare (upstream)
  • Viteză normală: Zonele urbane: 25 Mbps descărcare (downstream) și 10 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 4 Mbps descărcare (downstream) și 2 Mbps încărcare (upstream)
  • Viteză minima: Zonele urbane: 1 Mbps descărcare (downstream) și 0.5 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 0.5 Mbps descărcare (downstream) și 0.25 Mbps încărcare (upstream)

Ca excepție de la prevederile CCE, Serviciul SmartWiFi nu oferă acces la servicii de voce, inclusiv la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Bine de știut
 • BONUS Net Nelimitat
  Trafic de date nelimitat și o lățime de bandă de 1,5 Mbps care asigură o rezoluție de maxim 480p/calitate DVD pentru tot traficul de date.
  Bonusul Net Nelimitat se acordă automat și gratuit, la semnarea contractului pe 24 de luni.
  Atât timp cât bonusul Net Nelimitat este activ, traficul efectuat după consumarea datelor mobile incluse în abonament nu se tarifează.
  Trafic date național inclus: 80 Gb. Viteză internet dupa consumarea traficului inclus: 256 Kbps / 64 Kbps.

 • Norton Security Online
  Promoțional, până la dată de 29 noiembrie 2020, Extraopțiunea Norton Security Online are un preț lunar de 1,19 EUR fără TVA după o reducere promoțională de 100% pentru prima lună de la semnarea contractului.

Întrebări frecvente

Ce este serviciul Smart WiFi?
Smart WiFi este un serviciu de internet fix prin tehnologie GSM, disponibil în aria de acoperire a serviciilor de date mobile (4G) Telekom.

Ce condiții tehnice trebuie îndeplinite pentru a putea folosi Smart WiFi?

Ca să te bucuri de serviciul Smart WiFi, este nevoie ca, în zona instalării, acoperirea să fie de 40% sau mai mare. Poți verifica aria de acoperire a serviciilor Telekom accesând link-ul acesta.

De ce am nevoie de o cartelă 4G pentru acest serviciu?
Smart WiFi se bazează pe tehnologia GSM pentru a capta și a reda mai departe semnalul de internet. Atunci când comanzi Smart WiFi, vei primi în pachet router-ul wireless și cartela GSM, pe care va trebui să o introduci în portul special din router.

Cum primesc acest serviciu? Este necesară vizita unui tehnician sau se livrează prin curier?
Serviciul de Smart WiFi îți este livrat prin curier până la ușa ta sau poți opta să-l ridici dintr-un magazin Telekom. Poți instala Smart WiFi chiar tu, fără a mai fi nevoie vizita unui tehnician.

Pot conecta calculatorul meu și prin cablu la acest dispozitiv?
Da, dispozitivul Smart WiFi are porturi de conectare prin cablu.

Cum îmi pot modifica datele de facturare pentru a muta serviciul la altă adresă?
Dacă vrei să muți serviciul la altă adresă, poți modifica datele de facturare prin apel la 1234 (apel gratuit în Telekom, cu taxă din alte rețele). Îți recomandăm să faci această modificare înainte de a te muta fizic la noua adresă, pentru a asigura continuitatea neîntreruptă a serviciului Smart WiFi.

În cât timp primesc coletul prin curier?

Coletul este livrat în cel mai scurt timp, însă termenul maxim de livrare este de 7 zile lucrătoare.

Trebuie să plătesc o suma de bani înainte de instalarea serviciilor?

În anumite situații, se poate percepe, înainte de instalarea serviciilor, plata unei sume, sub formă de avans sau depozit.

Depozitul este este suma exprimată în lei, nepurtătoare de dobânda și care poate fi achitată astfel: În magazinele Telekom, prin ordin de plata în contul bancar: RO62 BUCU 0434 9423 2511 RO04 sau la curier în momentul livrării echipamentului.

Plata în avans este suma exprimată în lei, care se va înregistra că și credit în prima factură emisă după încasare. Plata în avans poate fi efectuată în orice punct de plata al facturilor Telekom. Indiferent de modalitatea de plata aleasă clientul trebuie să specifice pe ordinul de plata sau operatorului (în cazul în care alege să achite în numerar) că suma achitată reprezintă o plata în avansul pentru codul de abonat specificat pe factură/nou creat.

Ce se întâmplă cu această garanție?

Garanția este returnată clientului după un interval de minim 6 luni, în baza unei solicitări scrise și doar dacă clientul a achitat în termen ultimele 5 facturi emise, în anumite situații se poate percepe înainte de instalare fie o plata în avans a facturilor, fie plata unui depozit.

Încearcă aplicația
mobilă MyAccount

Știai că avem și o tombolă? Folosește aplicația și poți câștiga super premii.
Vezi cât de ușor e!

Intră în aplicație Vezi detalii tombolă

Ajută-ți telefonul sau tableta să întâlnească aplicația mobilă MyAccount!

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.