Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Telekom

Datele dvs. în relația cu Telekom Romania

Telekom Romania acordă o importanță deosebită confidențialității datelor dvs. și de aceea, dorim să vă informăm în mod transparent asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm, în ce scopuri le utilizăm și drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dvs..

Datele dvs. personale ne ajuta sa dezvoltam oferte personalizate si avantajoase. Pentru a fi mereu la curent cu acestea, va invitam sa va exprimati optiunea cu privire la comunicarile comerciale:

  • •Apel la numarul 0214041234 iar din meniul principal, alege Tasta 1. Pentru oferte de servicii și echipamente iar mai apoi apasă Tasta 6. Opțiunea privind primirea de oferte comerciale.
  • Apel la *100# - sectiunea "Optiune comerciala"(valabil pentru numerele de telefon mobil Telekom - abonament)
  • •Contul MyAccount
  • •Magazinele Telekom sau partenere

Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor și conformitatea cu legislația în vigoare privind protecția datelor reprezintă o prioritate pentru noi. Astfel, încercăm să avem un dialog cât mai deschis cu dvs. și să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie în secțiunile de mai jos.

 
 

De asemenea, în măsura în care dorești detalii suplimentare cu privire la modul în care Telekom prelucrează datele tale cu caracter personal, poți accesa următoarele secțiuni:

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul