Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Televiziune M + Internet M + Voce Nelimitat

TELEFONIE MOBILA

Nu este inclus in pachet

TELEVIZIUNE

Până la 108 canale, dintre care 25 HD

97 canale TV online cu aplicaţia Telekom TV sau pe www.telekomtv.ro

INTERNET

Viteza maximă de transfer a datelor de 100 Mbps pentru descărcare și de 100 Mbps pentru încărcare (FTTH)

Norton Security Online 1 licenţă - gratuit 2 luni

Router wireless INCLUS

TELEFONIE FIXA

NELIMITAT minute nationale: fix și mobil

NELIMITAT minute internationale

Telefon fără fir INCLUS pe întreaga perioadă contractuală, dacă ești client nou.

12,5 Euro / lună


TVA inclus
Perioada contractuala : 24 luni

Cumpără acum

12,5 Euro / lună


TVA inclus
Perioada contractuala : 24 luni

Cumpără acum

Ai 108 canale DE CARE SĂ TE BUCURI

X

Compară canalele tv incluse în pachete

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

cat de rapid este internetul telekom

Viteza maximă de transfer a datelor este de 100 Mbps viteză download (FTTH) Norton Security Online 1 licenţă - gratuit 2 luni Router wireless INCLUS

Abonamentul cu

cea mai mare viteză

de la Telekom

Acces GRATUIT la peste

20 milioane de hotspot-uri Wi-Fi din lume

cu serviciul FON

Router wireless

INCLUS

pe toată perioada contractuală

 

Cum îmi pot activa serviciul Telekom TV Web & Mobile?

Îţi poţi activa opţiunile Telekom Tv Web&Mobile din contul personal MyAccount. Vezi paşii de activare descrişi în secţiunea "Cum activez".

 

De ce trebuie sa folosesc un program Antivirus?

Un virus este o formă de soft maliţios care îşi reproduce propriul cod prin ataşarea lui la alte programe, executându-se atunci când programul infestat se execută. Alte tipuri de soft maliţios afectează doar calculatoarele pe care au fost instalate, altele se răspândesc şi la alte calculatoare sau reţele de calculatoare. Există programe care , când sunt deschise, efectuează un atac maliţios (“cal troieni”), iar altele (denumite”viermi”) se pot replica, infestând tot sistemul.

 

Mi-am schimbat domiciliul. Beneficiez de serviciile Telekom Romania la noua adresă?

Mutarea serviciilor la noua adresă se face printr-o cerere la 1234 sau la un magazin Telekom Romania. După înregistrarea cererii în sistemele noastre, vei fi contactat de un tehnician la noua locaţie în vederea instalarii serviciilor.

Bine de ştiut

Cum funcţionează internetul fix de la Telekom?

Soluţiile noastre pentru serviciile de internet fix iţi asigură o conexiune stabilă şi o viteză de download de până la 500 Mbps.

 

Tehnologii:

Serviciul de internet de la Telekom România este disponibil pe 4 tehnologii:

 • FTTH (Fiber To The Home) este o reţea de telecomunicaţii care foloseşte cabluri de fibră optică de la nodul de distribuţie până în locuinţa clientului. Transmisia datelor se face exclusiv prin fibră optica până în locuinţa clientului. Viteza maximă de transfer a datelor de 100 Mbps pentru descărcare și de 100 Mbps pentru încărcare. 

 • FTTB (Fiber To The Building) este o reţea de telecomunicaţii care foloseşte cabluri de fibră optică de la nodul de distribuţie până la clădire. Transmisia datelor se face exclusiv prin fibră optică până la clădire, în interiorul ei folosindu-se tehnologia VDSL. Viteza maximă de transfer a datelor de 100 Mbps pentru descărcare și de 32 Mbps pentru încărcare.

 • VDSL (Very High-Speed Digital Subscriber Line) - tehnologie digitală utilizată pe linia de abonat (xDSL). Viteza maximă de transfer a datelor de 100 Mbps pentru descărcare și de 32 Mbps pentru încărcare.

 • ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) - tehnologie de comunicaţii de date care permite funcţionarea a două servicii pe o singură linie telefonică: apeluri de voce şi conexiune de internet. Viteza maximă de transfer a datelor de 22 Mbps pentru descărcare și de 1 Mbps pentru încărcare.

Viteze de transfer

Viteza serviciului de internet broadband atinge viteza disponibilă in funcţie de oraşul în care dorești să faci instalarea. Sună la 1234 sau comandă pe www.telekom.ro pentru a afla viteza disponibilă!

 • Vitezele disponibile in mod normal de descarcare, respectiv de incarcare sunt intre 60% si 100% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare

 • Vitezele minime de descarcare, respectiv de incarcare sunt 1% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare

Echipamente necesare

Serviciul de internet funcţionează împreună cu un router wireless.
Dacă eşti client nou, îţi oferim router-ul wireless, în chirie, cu reducere 100% pe întreaga perioadă de utilizare a serviciului.

Note

Oferta este valabila pana la 18.03.2018 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la contractarea Pachetelor promotionale (TeleviziuneS_Internet M / L, Televiziune L_Internet L, TeleviziuneS/M_Internet L_Voce S, Televiziune L_Internet L_Voce L) pentru o perioada minima contractuala de 24 de luni. Pachetele promotionale cu doua sau trei servicii sunt disponibile pentru clientii noi, respectiv pentru clientii existenti la data de 05.02.2018 care opteaza pentru un Pachet promotional din Oferta actuala, pentru o noua perioada minima contractuala de 24 de luni.

Pachetele promotionale din Oferta actuala sunt oferite cu 50% reducere in primele 6 luni ale perioadei minime contractuale.

In contextul actualei campanii:

 • Client nou inseamna persoana care nu a beneficiat de Serviciile Telekom Romania in temeiul unui contract incheiat in ultimele 2 luni, anterioare datei de la care doreste sa beneficieze de Serviciile Telekom Romania aferente actualei campanii.
 • Clientii care achizitioneaza unul dintre Pachetele promotionale mentionate mai sus (TeleviziuneS_Internet M / L, Televiziune L_Internet L, TeleviziuneS/M_Internet L_Voce S, Televiziune L_Internet L_Voce L) vor primi pachetul suplimentar Maxpak,  oferit cu reducere 100%, pe intreaga perioada minima contractuala. La sfârsitul acestei perioade, Pachetul Maxpak nu va mai fi furnizat iar clientii pot opta pentru  achizitionarea acestuia la tarif de lista. De asemenea, clientii vor primi acces la continutul HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc),  disponibil pe  www.hbogo.ro, oferit cu reducere 100% pe intreaga perioada minima contractuala.
 • Clientii noi Internet TV vor primi primul receiver HD, in chirie cu reducere 100%, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii. Clientii noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver HD sau primul modul CI+, indiferent de pachetul ales.

Clientii existenti pot beneficia de un Pachet Promotional din Oferta actuala in conditiile in care adauga un serviciu fix nou la serviciile achizitionate pana la data de 05.02.2018.

Cei 5 euro afisati pentru Internet TV sunt inclusi in tariful pachetelor promotionale de servicii cu Internet TV si internet, aferente ofertei.

Lista de canale TV este valabilă la data de 1.01.2018. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă prin înlocuirea anumitor canale cu altele, de calitate similară. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.

Viteza serviciului de internet poate varia în funcţie de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul.

Se alocă viteza maximă disponibilă pentru fiecare abonament.

Pachetele de servicii  individuale sunt disponibile doar pentru clientii noi.

Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referință de 4,63 lei/1,00 Euro si variaza in funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.

Telekom Romania Communications îşi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanţe independente de voinţa sa. 

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati Termeni si conditii.

 

Chat
 •  
  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.9890

   L-V: 9 - 21, S-D: 9 - 18

  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită
   pentru afacerea ta!

   Sună la 1921
   (apel gratuit în rețeaua Telekom)

 •  
  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.9890

   L-V: 9 - 21, S-D: 9 - 18

  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită
   pentru afacerea ta!

   L-V: 9 - 21, S-D: 9 - 18

   Sună la 1921
   (apel gratuit în rețeaua Telekom)


   Intră în chat

   Chat: L-V: 9-17, S: 9-18, D: 10-18