Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

La pachetul de servicii fixe
Ai acces la HBO și HBO GO tot anul
INTERNET
FIX DE
MARE VITEZĂ
TELEVIZIUNE CU
HBO ȘI HBO GO
INCLUSE
TELEKOM
SPORT
2 LUNI GRATUIT
INTERNET FIX DE MARE MARE VITEZĂ
TELEVIZIUNE CU HBO ȘI HBO GO INCLUSE
TELEKOM SPORT 2 LUNI GRATUIT
Ia-ți acum cea mai bună ofertă de servicii fixe:
  
 
 • tv

  M
 • internet

  L

imagine
imagine

Până la 118 canale TV digitale

 

dintre care 28 HD

 
 

Canalele Telekom Sport

 

gratuite 2 luni

 
 

50 canale TV analogice

 
 

Receiver Smart

 

Samsung (inclus)

 
 

HBO și HBO GO

 

incluse până la sfârșitul anului


 

Până la 1000 Mbps

 

viteză descărcare și

 
 

500 Mbps pentru încărcare

 
imagine
imagine

Router wireless inclus

 
 

Norton  Security online

 

1- licență - gratuit 2 luni

 
 

10€
in primele 3 luni

13€
in lunile 4-24

 • tv

  L
 • internet

  L

imagine
imagine

Până la 153 canale TV digitale

 

dintre care 51 HD

 
 

Canalele Telekom Sport

 

incluse

 
 

50 canale TV analogice

 
 

Receiver Smart

 

Samsung (inclus)

 
 

HBO și HBO GO

 

incluse până la sfârșitul anului


 

Până la 1000 Mbps

 

viteză descărcare și

 
 

500 Mbps pentru încărcare

 
imagine
imagine

Router wireless inclus

 
 

Norton  Security online

 

1- licență - gratuit 2 luni

 
 

13€
in primele 3 luni

16€
in lunile 4-24

 
 
 
 

Vrei mai multe pachete la ofertă?

 
Cumpără acum internet + TV + voce fixă cu doar 15 Euro/lună
Și ai acces NELIMITAT la serialele și filmele tale preferate cu HBO și HBO GO
©2019 Home Box Office Inc. All rights reserved.

Vrei să plasezi o comandă?

LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
Note
 • Oferta este valabilă până la 23.04.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale de servicii fixe (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.
 • Pachetele promoțonale Telekom Complet și pachetele cu două servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi.
 • Clienții care achizitionează un pachet cu două servicii fixe (internet și TV) vor primi 3 euro reducere lunară pentru serviciul de internet, în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale(PM). Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications.
 • Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom România: voce, internet sau TV).
 • În contextul actualei campanii:
  • Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) la data solicitării ofertei și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni.
  • Oferta conține Pachetul HBO și acces la conținut HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc) disponibil pe www.hbogo.ro, cu reducere 100%, până pe 31.12.2019. După această dată pachetul va fi desființat iar clienții îl pot achiziționa la tariful lunar de 2,8 Euro.
  • Clienții noi de TV Interactiv M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% în primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom România va percepe un tarif lunar de 1 Euro. În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom România și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România și Telekom România Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe TV Interactiv L.
 • Numărul de canale TV afișat include canalele din grila de bază de programe, precum și canalele din pachetele suplimentare HBO și Telekom Sport +. Lista de canale TV este valabilă la data de 1.04.2019. Telekom România își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă și disponibilă (prin TV Interactiv/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi TV Interactiv vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, pe întreaga PM, daca aleg un pachet cu două sau trei servicii. Clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%, pe intreaga PM: primul receiver sau primul modul CI+, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maximă de descărcăre este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 4,85 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie