Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

internetul e al tău

nelimitat

 

HAI #NETLIBERARE!

5 euro/
lună

Tu faci internetul să existe. Să fie online și ziua și
noaptea. Internetul are umorul tău și râsul ei.
Internetul este exact așa cum îl creează fiecare
dintre noi. La Telekom, internetul e așa cum ești tu.
Nelimitat.

Lasă-ne datele și te vom contacta în cel mai scurt timp:

 
 
 


Sau sună la 021 9890
 

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00

Weekend: 09:00 - 18:00

4g

trafic nelimitat
de date mobile

Să faci netul cum vrei tu

phone

minute naționale
nelimitate

Să tot vorbești și să
nu te mai oprești

sms

1000 sms-uri
naționale

Mai multe mesaje
decât poți să scrii

glob

100 minute
internaționale

Să-i ai pe cei dragi aproape,
când ei sunt departe

avion

beneficii naționale
valabile și în roaming

Aceleași beneficii atât în țară,
cât și afară

Bine de știut
 • Prețul promoțional de 5 Euro este acordat cât timp clienții mențin valabil un contract pentru servicii de voce fixă, internet fix sau TV furnizat de către Telekom România Communications. 
  • Bonus Net Nelimitat
  • Promotional pana la 15 ianuarie 2018, la semnarea sau reinnoirea unui contract pe 12/ 24 de luni, beneficiezi de trafic de date nelimitat, la viteza 4G si o latime de banda de 1,5 Mbps care asigura o rezolutie de maxim 480p/calitate DVD pentru continutul de video streaming.
  • Bonusul Net Nelimitat se acorda automat si gratuit. Atat timp cat bonusul Net Nelimitat este activ, traficul efectuat dupa consumarea datelor mobile incluse in abonament si/sau optiunea de date activa si/sau alte bonus-uri nu se tarifeaza.
  • Traficul este nelimitat la o viteza de 1.5 Mbps pentru video streaming si la viteza corespunzătoare planului tarifar pentru celelalte tipuri de continut.
  • Pentru a beneficia de o latime de banda de transfer si rezolutie superioara pentru video streaming, Net Nelimitat poate fi dezactivat. Ca urmare a dezactivarii bonusului Net Nelimitat, dupa consumarea Datelor mobile incluse in abonament si/sau optiunea de date activa si/sau alte bonus-uri traficul de date se va tarifa cu tariful standard mentionat in Contract.
  • Bonusul Net Nelimitat este activat automat la incheierea Contractului si poate fi activat/dezactivat in orice moment, pe durata contractuala: prin apel la *100#, prin accesarea sectiunii Net Nelimitat din My Account, prin trimiterea unui SMS cu textul “stop” pentru dezactivare la 766 sau prin solicitare in magazinele proprii si magazinele partenere.
   • Oferta Promotionala Messaging
  • Pana la 13 noiembrie 2017 ai trafic national nelimitat si gratuit in WhatsApp Messenger si Message+, aplicatii incluse in Oferta Promotionala Messaging, pentru a trimite mesaje text (chat), poze, mesaje audio si video. Traficul național de date generat prin intermediul aplicațiilor mobile incluse in Oferta Promotionala Messaging nu este tarifat si nu consuma din traficul inclus pentru APN-ul broadband. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus in Oferta Promotionala Messaging si se tarifeaza conform Contractului. Apelurile de voce efectuate prin intermediul aplicatiei Call+ (inclusa in Message+) si SMS-urile trimise prin Message+ vor fi tarifate conform planului tau tarifar actual. Call+ nu este un serviciu VoIP. Lista de aplicatii incluse poate suferi modificari, noi aplicatii pot fi adaugate si anumite alte aplicatii pot fi retrase. Lista completa este disponibila pe www.telekom.ro. Traficul generat pentru descarcarea aplicațiilor va consuma din traficul disponibil in abonament. Detalii privind oferta promoțională Messaging aici.
   • Optiunea Canale TV Mini
  • Cu extraoptiunea Canale TV Mini ai acces la 25 de canale TV, inclusiv canalele Dolce Sport unde sunt transmise cele mai importante competitii sportive, pe care le poti viziona pe www.telekomtv.ro sau in aplicatia Telekom TV. Promotional, pana la data de 15.01.2018, beneficiezi de reducere lunara 100% din pretul extraoptiunii TV Mini pe perioada initiala contractuala de 12 sau 24 luni.
   • Promotie Pachet Online Maxpack + HBO Go
  • Pana la data de 15 ianuarie 2018 Optiunea Pachet Online Maxpack+HBO Go este oferita promotional cu reducere 100%, pe perioada contractuala initiala de 12/24 luni. Optiunea ofera acces la continut liniar (canalele HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD, o parte din continutul difuzat pe aceste canale, in functie de drepturile obtinute de la funizorii de continut) si acces la continutul HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc).
  • Accesul la continutul liniar este disponibil prin intermediul serviciul Telekom TV Web & Mobile si aplicatia Telekom TV.
  • Accesul la continul HBO Go este disponibil pe www.hbogo.ro si aplicatia HBO GO. Acestei promotii ii sunt aplicabili si Termenii si Conditiile serviciului HBO GO in vigoare la data incheierii contractului, disponibili pe www.hbogo.ro.
  • La sfârsitul perioadei promotionale, optiunea se va dezactiva iar clientii pot opta pentru achizitionarea acesteia la tariful standard de 3,93 euro TVA inclus.
   • Alte informații 
  • Traficul de date se va consuma național cu viteză de download de până la 150 Mbps și de upload de până la 50 Mbps. După epuizare, daca nu ai activat Bonusul Net Nelimitat, traficul adițional va fi tarifat cu 0,006 euro / 1 MB.
  • Pentru a avea acces la 4G, ai nevoie de smartphone sau tabletă 4G, un abonament cu viteză de date 4G și un SIM compatibil. Serviciul 4G oferit de Telekom Romania pentru clienții care au încheiat contracte de abonament (servicii post-plătite), este disponibil pentru mai mult de 81% din populația țării și 96% din populația urbană a României.
  • Destinaţiile internaţionale și în Roaming, precum și excepţiile de la acestea, utilizarea aplicaţiilor, aria de acoperire 4G şi alte detalii privind oferta regăsiţi pe www.telekom.ro şi în magazine. Telekom Romania îşi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanţe independente de voinţa sa.
  • Telekom Romania are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform limitarilor din Termenii Generali de utilizare a serviciilor disponibili in Legal/Termeni si Conditii.
  • Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Abonamente.