Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

vezi urzeala tronurilor direct pe mobil, oriunde si oricand hai netliberare 5 euro/luna
 •  

  HBO PE
  TELEFON

  Ca să-ți vezi serialul preferat oriunde te-ai afla.

 •  

  MINUTE NAȚIONALE
  NELIMITATE

  Vorbești cu oricine, oricât îți dorești.

 •  

  3 GB
  INTERNET 4G

  Ești acoperit cu internet de mare viteză.

 •  

  50 GB
  Video streaming

  Ești liber să vizionezi cel mai tare content video.

 • NELIMITAT minute și SMS în rețea
 • 1000 SMS-uri naționale
 • 100 minute internaționale

Lasă-ne datele și te vom contacta în cel mai scurt timp:

 
 
 
Sau sună la 021 9890
 

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00

Weekend: 09:00 - 18:00

 
 

AI #NETLIBERARE ȘI LA:

Trăiește-ți muzica cu 30 GB BONUS LUNAR la cartelă. În plus ai acces la TELEKOM RADIO în aplicația UNTOLD.

Află mai multe
 
 

Cu INTERNET TV, filmele nu se termină niciodată. Ai Cinemax, HBO și HBO GO, incluse în pachetul de bază, totul la doar 5 euro/lună.

Află mai multe
 
Bine de știut
 • Ofertă promotională valabilă pană în data de 18.08.2017 cu posibilitate de prelungire. Oferta este fără telefon inclus și cu posibilitatea de a achiziționa telefon în rate, fiind compatibilă atât cu un număr nou cât și cu un număr portat în rețeaua Telekom România. Mobil 7 are acces la videostreaming în platforma Telekom TV, în limita a 50 GB lunar, necondiționat. Prețul promoțional de 5 Euro este acordat cât timp clienții mențin valabil un contract pentru servicii de voce fixă, internet fix sau TV furnizat de către Telekom România Communications. Bonusul de 1,5 GB lunar, este acordat în Perioada Initială de 12/24 de luni dacă la contractare ai deja un contract valabil pentru servicii de voce fixă, internet fix sau TV furnizat de către Telekom România Communications. După epuizare, traficul adițional va fi tarifat cu 0,006 euro/1 MB. “Optiunea Video 50 GB” la 6 euro/luna, redusă promoțional cu 100% pentru primele 24 de luni de abonament, îți oferă 50GB date mobile doar în aplicațiile incluse în Pachetul Video Streaming. Lista aplicațiilor poate suferi modificări și este disponibilă pe www.telekom.ro. Mai multe detalii în secțiunea Termeni și Condiții. Telekom România are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Contractului, disponibili pe www.telekom.ro
 • Până la data de 18.08.2017 Opțiunea Pachet Online Maxpack+HBO Go este oferită promoțional cu reducere 100%, pe perioada contractuală inițială de 12/24 luni. Opțiunea oferă acces la conținut liniar (canalele HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD, o parte din conținutul difuzat pe aceste canale, în funcție de drepturile obținute de la funizorii de conținut) și acces la conținutul HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc). Accesul la conținutul liniar este disponibil prin intermediul serviciul Telekom TV Web & Mobile și aplicația Telekom TV. Accesul la continul HBO Go este disponibil pe www.hbogo.ro și aplicația HBO GO. Acestei promoții îi sunt aplicabili și Termenii și Condițiile serviciului HBO GO în vigoare la data încheierii contractului, disponibili pe www.hbogo.ro. La sfârșitul perioadei promoționale, opțiunea se va dezactiva iar clienții pot opta pentru “ achiziționarea acesteia la tariful standard de 3,93 euro TVA inclus.

Termeni și condiții

Telekom eliberează distracția la UNTOLD cu 100 GB

Dacă ești client de mobil și ai bilet UNTOLD, intră pe netliberare.ro și activează-ți bonusul!