Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Chat
„SUNTEM MAI FERICIȚI
CU TELEVIZIUNEA DE LA TELEKOM”
ABONAMENT CU 50% REDUCERE 6 LUNI
HBO ȘI HBO GO INCLUSE 12 LUNI

Ia-ți acum cea mai bună ofertă de servicii fixe

70% dintre românii care s-au mutat la Telekom cu abonamentul tv sunt mai mulțumiți decât înainte*.
  
 

TV M + INTERNET L

TV M+L

Până la

108 canale TV digitale

dintre care 26 HD


De la

40 canale TV analogice


Receiver Smart Samsung

2.4 Euro inclus

internet

940 Mbps

viteză descărcare și


450 Mbps

pentru încărcare


Router wireless

6.5€

31.6 Lei

în primele 6 luni

13€

63.1 Lei

în lunile 7-24

TV L + INTERNET L

TV L+L

Până la

138 canale TV digitale

dintre care 43 HD


Canalele Telekom Sport

incluse


De la

40 canale TV analogice


Receiver Smart Samsung

2.4 Euro inclus

internet

940 Mbps

viteză descărcare și


450 Mbps

pentru încărcare


Router wireless

8€

38.8 Lei

în primele 6 luni

16€

77.6 Lei

în lunile 7-24

 
 
 
 

Cea mai bună ofertă fix e aici! Urmărește video de mai jos:

hbo_logo hbogo_logo

Vezi cele mai tari seriale și cele mai noi filme

Bine de știut
 • Ofertă promoțională valabilă până la 17.05.2020 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi și existenți care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix: voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV.
 • Pentru a beneficia de promoție, un client trebuie să nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni anterior contractării și să contracteze un serviciu fix nou, respectiv un serviciu de care nu beneficiază deja în baza unui alt contract încheiat cu Telekom România (indiferent de tipul de abonament).
 • Serviciile fixe achiziționate în cadrul promoției sunt oferite cu 50% reducere în primele 6 luni ale PM.
 • Oferta conține și Pachetul HBO și acces la conținut HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc) disponibil pe www.hbogo.ro, la un tarif lunar de 2,8 Euro, cu reducere 100% în primele 12 luni ale PM. La expirarea PM pachetul va fi desființat.
 • Clienții noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 1 euro, cu reducere 100% în primele 2 luni ale PM. Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport HD, Look Plus. Canalele din pachetul Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiziune L.
 • În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze serviciile HBO, respectiv Telekom Sport+ în continuare, după lunile cu reducere 100%, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazine sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 2.03.2020. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi Telekom TV Interactiv vor primi primul receiver în chirie cu reducere 100% iar clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, pe întreagă PM.
 • Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pentru Internet L viteza maximă de descărcare este de 940 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțîn TVA. Prețurile în Lei, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 4,85 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la dată facturării.
 • Telekom Romania Communications îsi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstante independente de vointa sa.

Termeni și condiții campanie

Lasă-ne numărul tău de telefon și
te ajutăm să alegi cea mai bună ofertă

Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personaleTelekom Romania.

 

Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personaleTelekom Romania.

Bifând căsuţa îți exprimi acordul pentru a primi comunicări şi oferte în scop de marketing din partea Telekom Romania.