Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Chat
La pachetul de servicii fixe
Ai acces la HBO și HBO GO tot anul
INTERNET
FIX DE
MARE VITEZĂ
TELEVIZIUNE CU
HBO ȘI HBO GO
INCLUSE
TELEKOM
SPORT
2 LUNI GRATUIT
INTERNET FIX DE MARE MARE VITEZĂ
TELEVIZIUNE CU HBO ȘI HBO GO INCLUSE
TELEKOM SPORT 2 LUNI GRATUIT

Ia-ți acum cea mai bună ofertă de servicii fixe:

Până la 1000 Mbps
 

Router wireless inclus
1,8 Euro 

Până la 106 canale TV digitale
dintre care 22 canale HD

Receiver Smart Samsung
2.4 Euro  inclus

Nelimitat minute naționale
fix și mobil

Nelimitat minute internaționale
UE (fix), SUA și Canada (fix și mobil)

100 minute internaționale:
UE mobil

Total: 15 Euro/lună

Vrei mai multe pachete la ofertă?

Cumpără acum internet + TV + voce fixă cu doar 15 Euro/lună
Și ai acces NELIMITAT la serialele și filmele tale preferate cu HBO și HBO GO
©2019 Home Box Office Inc. All rights reserved.
 
 
 

Vrei să plasezi o comandă?

LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
Note
 • Oferta este valabilă până la 12.06.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale Telekom Complet (Televiziune M/L_Internet L_Mobil 5) și a Pachetelor promoționale de servicii fixe (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.
 • Pachetele promoțonale Telekom Complet și pachetele cu două servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi.
 • Clienții care achizitionează un pachet cu două servicii fixe (internet și TV) vor primi 3 euro reducere lunară pentru serviciul de internet, în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale(PM). Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications.
 • Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală (PM) de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom România: voce, internet sau TV).
 • În contextul actualei campanii:
  • Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) la data solicitării ofertei și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni.
  • Oferta conține Pachetul HBO și acces la conținut HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc) disponibil pe www.hbogo.ro, cu reducere 100%, până pe 31.12.2019. După această dată pachetul va fi desființat iar clienții îl pot achiziționa la tariful lunar de 2,8 Euro.
  • Clienții noi de TV Interactiv M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% în primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom România va percepe un tarif lunar de 1 Euro. În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom România și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România și Telekom România Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe TV Interactiv L.
 • Numărul de canale TV afișat include canalele din grila de bază de programe, precum și canalele din pachetele suplimentare HBO și Telekom Sport +. Lista de canale TV este valabilă la data de 2.04.2019. Telekom România își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă și disponibilă (prin TV Interactiv/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi TV Interactiv vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, pe întreaga PM, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maximă de descărcăre este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile in Lei, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 4,85 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie