Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

O OFERTĂ CA ÎN FILME

netflix 6 luni cadou
INTERNET PRIN FIBRĂ + TELEVIZIUNE

imagine
 

Iarna asta iți facem o ofertă de nerefuzat:

Pachetele cu internet prin fibră
și televiziune

+

imagine
 • tv

  M
 • internet

  L
 

Pachetul Telekom Sport+

 

gratuit 2 luni

 
 

50 canale TV analogice

 
 

Receiver Smart

 

Samsung


imagine

imagine

1000 Mbps

 

viteză descărcare și

 

500 Mbps pentru încărcare

 
 

Router wireless

 
 

Norton  Security online

 

1- licență - gratuit 2 luni

 
 

10€
in primele 3 luni

13€
in lunile 4-24

 
 
 • tv

  L
 • internet

  L
 
 
 
 

Pachetul Telekom Sport+

 

inclus

 
 

50 canale TV analogice

 
 

Receiver Smart

 

Samsung


imagine

imagine

1000 Mbps

 

viteză descărcare și

 

500 Mbps pentru încărcare

 
 

Router wireless

 
 

Norton  Security online

 

1- licență - gratuit 2 luni

 
 

13€
in primele 3 luni

16€
in lunile 4-24

 
 
 
imagine

Vezi cele mai tari seriale si cele mai noi filme

 
 
 

Cum activezi voucherul Netflix?

Ce trebuie să știi despre voucherul Netflix?

Cum activez MyAccount prin aplicatie?

 
 

VREI SĂ PLASEZI O COMANDĂ? LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
 

sau sună la 021 9890

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Weekend: 09:00 - 18:00

 
ȚI-AU FOST INSTALATE SERVICIILE DIN OFERTA "CAMPANIE TOAMNA": Lasă-ne datele tale și primești CADOUL prin curier
Note
 • Oferta este valabilă până la 31.01.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.
 • Pachetele promoționale cu două servicii fixe (televiziune și internet) sunt disponibile pentru clienții noi. Aceștia vor primi 3 euro reducere lunară în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale. Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications.
 • Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom România: voce sau internet sau TV).
 • In contextul actualei campanii:
  • Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază, la data solicitării ofertei, de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni.
  • Clienții noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom România va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom România și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România și Telekom România Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Internet TV L.
  • Detalii despre promoția “Netflix 6 luni Cadou” care constă în 6 luni gratuite ale pachetului “Standard” Netflix sunt disponibile in sectiunea “Promotia Netflix” (vezi “Termeni si conditii pachete promoționale”).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 19.11.2018. Telekom România își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii. Numărul de canale TV afișat include canalele din grila de bază de programe, precum și canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport +.
 • Clienții noi Internet TV vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii. Clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu două sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile in Euro, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la cursul de referință de 4,7 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

Termeni și condiții pachete promoționale

Bine de știut
 1. Promoţia se va desfăşura în perioada 26.11.2018 – 31.01.2019.
 2. Promoţia se adresează persoanelor fizice cu domiciliul în Romania care comandă unul dintre pachetele aflate la promoţie pe site-ul www.telekom.ro sau apelând numarul de telefon 021.9890.
 3. Descriere beneficiu Promoție:
 • Clienții eligibili care activează Promoția beneficiază de o perioadă de 6 luni consecutive de acces gratuit la pachetul “Standard” disponibil în cadrul Serviciului Netflix, în valoare de 9,99 Euro (taxe incluse) per lună.
 • Pentru eligibilitate Promoție, clienții trebuie să achiziționeze:
  • un pachet care să conțină un abonament de internet fix și un abonament voce mobilă împreună cu un telefon marca Samsung, pentru o perioadă de 24 luni sau un abonament de Internet fix pentru o perioada de 24 luni;
  • în cazul în care clientul are deja contractat un abonament de internet fix, devine eligibil doar în cazul în care achiziționează un abonament de voce mobilă împreună cu un telefon Samsung, pentru o perioada de 24 luni.
 • Se va acorda un singur voucher per cod de abonat, indiferent de numarul de abonamente achiziționate.
 • Pentru contractele semnate pe 12 luni clienții nu beneficiază de premiul acordat.
 • Nu sunt eligibili clienții care, în ultimele 2 luni, au încetat un contract pentru internet fix la Telekom Romania.
 1. Pentru a beneficia de Promoția Netflix, clienții trebuie să activeze Promoția în termen de maxim 1 lună de la data activării serviciilor Telekom Romania care conferă eligibilitate, dar până la data de 28.02.2019.
 2. Pentru activarea promoției, clienții eligibili vor fi direcționați în aplicația MyAccount (se creaza un cont nou in aplicatia MyAccount dacă abonatul nu are deja unul creat) (https://www.telekom.ro/registration/cont-nou-myaccount/) unde, se va accesa secțiunea CADOU Netflix pentru a revendica codul de Promoție.
 3. Cum activezi MyAccount:
 • 1. Dacă ai cont, loghează-te cu adresa de email și parola asociată acestuia. Daca nu, selectează opțiunea Creează cont.
 • 2. Alege adresa de email cu care vrei să-ți faci contul. Nu uita să selectezi bifa de Termeni și condiții.
 • 3. Alege-ți o parolă și apasă butonul ”Mai departe”. În scurt timp, vei primi un email de confirmare.
 • 4. Intră în emailul trimis de către Telekom și apasă pe linkul de confirmare.
 • 5. Apasă butonul ”Adaugă serviciu nou” și personalizează-ți contul cu serviciile tale curente.
 • 6. Adaugă numărul tău de telefon sau codul de abonat și așa îți vei putea vedea serviciile și codul de Netflix în cont.