Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

INTERNET TV
TELEVIZIUNEA TA PERSONALĂ
Descoperă PACHETUL TELEKOM SPORT+

5

EURO/
LUNĂ

INTERNET TV este o altfel de televiziune
în care tu ai controlul: PLAY, REPLAY și PAUZĂ

 

Alege pachetul potrivit ție și
nu ratezi meciurile sezonului

Foloseşte funcţionalităţile INTERNET TV ca să opreşti, să întregistrezi sau să revezi cele mai importante momente din UEFA CHAMPIONS LEAGUE şi UEFA EUROPA LEAGUE, chiar şi în timpul transmisiunilor LIVE.

  
 

La pachetele cu
3 servicii ai:

 

exclusiv onlineTV CADOU

imagine

La pachetele cu
2 sau 3 servicii ai:

2

LUNI
GRATUITE
 • tv

  M
 • internet

  L
imagine

108 canale

 

dintre care 25 HD


imagine

1000 Mbps

 

viteză descărcare și 500 Mbps pentru încărcare

12.1 €
tva inclus / Perioadă contractuală: 24 luni

 
Comandă acum
 • tv

  M
 • internet

  L
 • voce

  FIXĂ

+ CADOU

imagine

108 canale

 

dintre care 25 HD


imagine

1 Gbps

 

viteză descărcare și 500 Mbps pentru încărcare


imagine

Nelimitat

 

minute naţionale fix şi mobil

imagine
imagine

CADOU

 

TV LED Vortex 61cm

imagine

14.5 €
tva inclus / Perioadă contractuală: 24 luni

 
Comandă acum
 • tv

  L
 • internet

  L
imagine

145 canale

 

dintre care 50 HD
Pachet Telekom Sport+ inclus


imagine

1000 Mbps

 

viteză descărcare și 500 Mbps pentru încărcare

14.5 €
tva inclus / Perioadă contractuală: 24 luni

 
Comandă acum
 
 

VREI SĂ PLASEZI O COMANDĂ? LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
 

sau sună la 021 9890

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Weekend: 09:00 - 18:00

 
ȚI-AU FOST INSTALATE SERVICIILE DIN OFERTĂ: Lasă-ne datele tale și primești CADOUL prin curier in maxim 60 zile
Note
 • Vitezele disponibile in mod normal de descarcare, respectiv de incarcare sunt intre 60% si 100% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare.
 • Vitezele minime de descarcare, respectiv de incarcare sunt 1% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare.
 • Oferta este valabila pana la 25.11.2018 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la contractarea Pachetelor promotionale pentru o perioada minima contractuala de 24 de luni. Pentru eligibilitate de primire premiu, clientii trebuie sa achizitioneze un pachet care sa contina minimum 3 servicii noi, iar cel putin un serviciu sa fie fix (televiziune, internet fix sau telefonie fixa).
 • In contextul actualei campanii:
  • Client nou inseamna persoana care nu a beneficiat de Serviciile Telekom Romania in temeiul unui contract incheiat in ultimele 2 luni, anterioare datei de la care doreste sa beneficieze de Serviciile Telekom Romania aferente actualei campanii.
  • Clientii care achizitioneaza unul dintre Pachetele promotionale mentionate mai sus, vor primi pachetul suplimentar Maxpak (canalele HBO si Cinemax), oferit cu reducere 100%, pe intreaga perioada minima contractuala. La sfârsitul acestei perioade, Pachetul Maxpak nu va mai fi furnizat iar clientii pot opta pentru achizitionarea acestuia la tarif de lista. De asemenea, clientii vor primi acces la continutul HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc), disponibil pe www.hbogo.ro, oferit cu reducere 100% pe intreaga perioada minima contractuala.
  • Clientii noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport+ cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport Look Sport HD, Look Plus. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom Romania sa furnizeze acest serviciu in continuare, acesta va solicita in mod expres incetarea furnizarii (în magazinele Telekom Romania si ale celorlalti parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport+ sunt incluse in structura serviciilor de programe Internet TV L.
  • Clientii noi Internet TV vor primi primul receiver, in chirie cu reducere 100% iar clientii noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii.
  • Numarul de canale TV afisat include canalele din grila de baza de programe, canalele din pachetul suplimentar Maxpak (HBO si Cinemax), precum si canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport+.
  • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referință de 4,7 lei/1,00 Euro si variaza in funcție de cursul de schimb valabil la data facturării. Sumele afisate aferente serviciilor sunt disponibile doar la achizitionarea acestora in pachetele promotionale de servicii aferente prezentei Oferte.
  • Lista de canale TV este valabilă la data de 1.10.2018. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă . Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
  • Viteza serviciului de internet poate varia în funcţie de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Se alocă viteza maximă disponibilă pentru fiecare abonament.
  • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clientii noi.
  • Telekom Romania Communications îşi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanţe independente de voinţa sa.

Termeni și condiții pachete promotionale

Termeni și condiții pachete

Bine de știut

Promotii

 1. Promoţia se va desfăşura în perioada 15.11.2018 – 25.11.2018 cu posibilitate de prelungire sau încheiere, în limita stocului disponibil de produse.
 2. Promoţia se desfăşoară exclusiv online şi se adresează persoanelor  fizice cu domiciliul în Romania care comandă unul dintre pachetele aflate la promoţie doar pe site-ul www.telekom.ro sau apelând numarul de telefon 021.9890.
 3. Beneficiul campaniei este:
 • TV Vortex LEDV-24CD06, în limita stocului disponibil, pentru clienţii noi care comandă un pachet de minimum 3 (trei) servicii: 3 (trei) servicii fixe; 2 (două) servicii fixe + un abonament voce mobilă sau un serviciu fix + 2 (două) abonamente voce mobilă sau pentru clienţii existenți care achiziționează un pachet de minimum 3 (trei) servicii: 3 (trei) servicii fixe; 2 (două) servicii fixe + un abonament voce mobilă sau un serviciu fix + 2 (două) abonamente voce mobilă.
 • După epuizarea stocului pentru TV Vortex LEDV-24CD06, clienții eligibili vor primi o tableta Lenovo Tab 3 TB3-710F.
 • Pentru eligibilitate de primire premiu, clientii trebuie sa aibă un pachet de minimum trei servicii noi. Pachetul trebuie sa conțină cel puțin 1 serviciu fix.
 • Pentru eligibilitate de primire premiu, clientii trebuie sa semneze un contract pe 24 de luni. Pentru contractele semnate pe 12 luni clientii nu beneficiaza de premiul acordat.
 1. După instalarea serviciilor, clientul va intra pe pagina promoţiei: www.telekom.ro/oferta-fix pentru a înregistra cererea de primire a beneficiului până la data de 30.11.2018. Cererile trimise după data menţionată nu vor fi considerate eligibile pentru acordarea beneficiului.
 2. Trimiterea beneficiului se va efectua în termen de 60 de zile lucrătoare de la instalarea/activarea serviciilor și după achitarea primei facturi.