Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Chat

CONECTEAZĂ-TE LA TELEKOM ȘI CÂȘTIGĂ

PARTICIPI DIRECT LA TOMBOLA CU SUPER PREMII

OFERTĂ
EXCLUSIV
ONLINE
Ia-ți acum cea mai bună ofertă de servicii fixe:
Ia-ți oferta L + L și ai 2 LUNI GRATUITE!
2 LUNI GRATUITE!
  
 
 • tv

  M
 • internet

  L

imagine
imagine

Până la 106 canale TV digitale

 

dintre care 22 HD

 
 

De la 40 canale TV analogice

 
 

Receiver Smart

 

Samsung 2.4 Euro  inclus

 

 

Până la 1000 Mbps

 

viteză descărcare și

 
 

500 Mbps pentru încărcare

 
imagine
imagine

Router wireless 1 Euro inclus

 

 

 

10€
in primele 3 luni

13€
in lunile 4-24

 • tv

  L
 • internet

  L

imagine
imagine

Până la 147 canale TV digitale

 

dintre care 48 HD

 
 

Canalele Telekom Sport incluse

 

 

 
 

De la 40 canale TV analogice

 
 

Receiver Smart

 

Samsung 2.4 Euro  inclus

 

 

Până la 1000 Mbps

 

viteză descărcare și

 
 

500 Mbps pentru încărcare

 
imagine
imagine

Router wireless 1 Euro inclus

 

 

 

13€
in primele 3 luni

16€
in lunile 4-24

 
 
 
 

Vrei mai multe pachete la ofertă?


Vrei să plasezi o comandă?

LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
Regulament
  • Promoţia se va desfăşura în perioada 02.10.2019 – 04.11.2019 cu posibilitate de prelungire sau încheiere, în limita stocului disponibil de produse.
  • Sunt eligibili clienții noi care achiziționeaza un pachet de minim 2 servicii fixe.
  • Angajații Telekom nu sunt eligibili pentru această campanie.
  • Pentru eligibilitate de primire premiu, clienții trebuie sa semneze un contract pe 24 de luni pentru serviciile fixe. Pentru contractele semnate pe 12 luni clientii nu beneficiaza de premiul acordat.
  • Participantul are dreptul de a reclama eventualele întârzieri sau nelivrări ale premiilor în termen de 90 de zile de la data instalarii/activarii serviciilor la 021.9890. Reclamațiile ulterioare termenului limită nu vor fii luate în considerare. Regulamentul complet al campaniei îl vezi aici
Note
 • Oferta este valabilă până la 30.09.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale de servicii fixe (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.
 • Pachetele promoțonale Telekom Complet și pachetele cu două servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi.
 • Clienții care achizitionează un pachet cu două servicii fixe (internet și TV) vor primi 3 euro reducere lunară pentru serviciul de internet, în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale(PM). Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom Romania Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom Romania Communications.
 • Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală (PM) de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom Romania: voce, internet sau TV).
 • În contextul actualei campanii:
  • Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază de servicii fixe de la Telekom Romania (voce, internet sau TV) la data solicitării ofertei și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom Romania care să fi încetat în ultimele 2 luni.
  • Clienții noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% în primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom Romania să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom Romania și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom Romania și Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiuze L.
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 01.08.2019. Telekom Romania își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi TV Interactiv vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, pe întreaga PM, daca aleg un pachet cu două sau trei servicii. Clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%, pe intreaga PM: primul receiver sau primul modul CI+, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maximă de descărcăre este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile in Lei, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 4,85 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie