Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Instalează gratuit
aplicația mobilă MyAccount
și ai numai Beneficii!

Descarcă acum aplicația pe device-ul tău

Descarcă

Descoperă ofertele

01

Gestionezi
serviciile tale
direct de pe telefon,
inclusiv activezi
factura electronică

Cu aplicația mobilă MyAccount ai acces la toate serviciile tale. Poți să-ți schimbi planul de servicii pentru abonamentul mobil, să-l reînnoiești, să activezi și dezactivezi extra opțiuni și să activezi factura electronică pentru serviciile tale fixe și mobile.

02

Plătești simplu
și în siguranță
factura de servicii Telekom
și reîncarci oricând

Ai acces la istoricul facturilor tale direct din aplicație, poți să verifici detaliile și să descarci factura în câteva secunde. Plătești ușor pentru serviciile tale: salvezi datele cardului bancar și achiți în siguranță.

03

Știi totul despre
Beneficiile tale
și noile oferte

Asigură-te că ai notificările activate și afli primul despre noile oferte, concursuri și promoții. De asemenea, ai acces la Info Cost și îți poți verifica toate beneficiile legate de cartela ta.

04

Controlezi
orice situație
legată de telefon

Tot în MyAccount poți să-ți restrictionezi numărul de telefon, în caz că îți pierzi telefonul sau îți este furat. Iar dacă ai nevoie, îți poți recupera ușor codul PUK.

05

Rezolvi problemele
cu internetul fix
direct din aplicație

Dacă nu-ți merge internetul fix sau alt serviciu Telekom, trebuie doar să intri în aplicația MyAccount, secțiunea MyRepaircare va diagnostica toate echipamentele – de la modem până la echipamentele de rețea pe traseu. Iar dacă problema nu este la tine, atunci se va realiza automat o sesizare către echipa de suport Telekom.​