Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

01

Ai toate serviciile
într-un loc și chiar poți activa
factura electronică

Serviciile tale Telekom sunt acum într-un singur loc: aplicația mobilă MyAccount. Poți să-ți schimbi planul de servicii pentru abonamentul mobil, să-l reînnoiești, să activezi și să dezactivezi extraopțiuni și să activezi factura electronică pentru serviciile tale Telekom.

02

Plătești simplu și
în siguranță factura Telekom
și reîncarci oricând

Ai acces la istoricul facturilor tale direct din aplicație. Descarci factura în câteva secunde și verifici detaliile. Poți salva datele cardului bancar și achiți în siguranță.

Plătește factura
03

Știi totul despre
beneficiile tale
și noile oferte

Afli primul despre noile oferte, concursuri și promoții. Tu doar asigură-te că ai notificările activate. De asemenea, ai acces la Info Cost și îți poți verifica toate beneficiile legate de cartela ta.

Vezi beneficiile
04

Controlezi
orice situație
legată de telefon

Tot în MyAccount poți să-ți restrictionezi numărul de telefon, în caz că îți pierzi telefonul sau îți este furat. Iar dacă ai nevoie, îți poți recupera ușor codul PUK.

Personalizează setări
05

Rezolvi problemele
cu internetul fix
direct din aplicație

Dacă apar probleme cu nu-ți merge internetul fix sau alt serviciu Telekom, intră în aplicația MyAccount, secțiunea MyRepair care va diagnostica toate echipamentele – de la modem până la echipamentele de rețea pe traseu. Dacă e de la noi, se va realiza automat o sesizare către echipa de suport Telekom.

Cere asistență

Ai nevoie de ajutor?

Descoperă tutorialele pas cu pas,
dedicate aplicației mobile MyAccount.
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.