Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Stimate candidat, 

Avand in vedere ca va pregatiti sa aplicati pentru o functie in cadrul societatilor Telekom Romania Communications S.A. sau Telekom Romania Mobile Communications S.A. („Telekom ” sau Noi), parte din responsabilitatea noastra este sa va aducem la cunostinta modul in care avem grija de datele dvs. cu caracter personal pe care ni le veti pune la dispozitie. 

Astfel, mai jos v-am pregatit cateva informatii pe care sa le aveti in vedere atunci cand ne transmiteti datele dumneavoastra. De asemenea, va rugam sa cititi intreaga informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal aici.

De ce prelucram datele dumneavoastra?

Telekom colecteaza, prelucreaza si partajeaza datele cu caracter personal ale dumneavoastra in vederea utilizarii datelor cu caracter personal in cadrul proceselor de selectie organizate pentru ocuparea locurilor de munca disponibile in cadrul Telekom. Totodata, vrem sa aveti in vedere ca Telekom nu va prelucra datele cu caracter personal in alt scop incompatibil fata de cel indicat.

Puteti sa refuzati sa furnizati date cu caracter personal, dar, in consecinta, este posibil sa nu puteti lua partea in procesul de selectie pentru functia pe care ati aplicat.

Daca furnizati Telekom date cu caracter personal despre reprezentantii actualilor/ fostilor angajatori sau persoanele de la care aveti o recomandare, este responsabilitatea dvs. sa ii/le informati cu privire la drepturile lor referitoare la aceste date cu caracter personal si sa ii anuntati ca este posibil sa dezvaluiti Telekom datele lor cu caracter personal in scopurile mentionate. Sunteti, de asemenea, responsabili pentru obtinerea consimtamantului acestor persoane (cu exceptia cazului in care puteti oferi un astfel de consimtamant in numele acestora) daca acest consimtamant este cerut prin lege pentru colectarea, utilizarea, stocarea, transferul si prelucrarea datelor lor cu caracter personal.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

In conformitate cu legislatia in vigoare, aveti mai multe drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal, precum: dreptul de acces, dreptul la rectificarea, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptului de a se opune prelucrarii sau dreptului la portabilitatea datelor.

Cum ne puteti contacta?

Pentru alte informatii in legatura cu procesul de selectie al candidatilor precum si pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor dumneavoastra referitor la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ne puteti contacta utilizand urmatorul canal de comunicare:

Email: MyHr@telekom.com

Nu uitati sa cititi intreaga informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal aici 

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul