Harta de acoperire

 

Legendă

 

Acoperire 4G abonament

Semnal 4G abonament

Ca și titular al unui abonament Telekom Romania (servicii post-platite), beneficiezi de serviciul 4G cu acoperire extinsă, conform planului tarifar, prezentat în harta de acoperire de mai sus, care îți aduce o viteză de download de până la 150 Mbps și posibilitatea utilizării televiziunii mobile HD, a sistemelor pentru conferințe video HD, a jocurilor online de complexitate crescută și transferul rapid de fișiere de dimensiuni mari, chiar și atunci când te afli în mișcare.

 

Acoperire 4G cartela

Semnal 4G cartelă

Ca și utilizator al Cartelei Telekom ai viteză de download de până la 150 Mbps și posibilitatea utilizării televiziunii mobile HD, a sistemelor pentru conferințe video HD, a jocurilor online de complexitate crescută și transferul rapid de fișiere de dimensiuni mari, chiar și atunci când te afli în mișcare, în București și în oraşele Bacău, Baia Mare, Boldești-Scăieni, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Bragadiru, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Focșani, Galați, Huși, Iași, Jilava, Medgidia, Năvodari, Otopeni, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Sărat, Roman, Satu Mare, Suceava, Tecuci, Timișoara, Voluntari şi Valea Prahovei (staţiunile turistice Sinaia, Buşteni şi Predeal).

 

Acoperire 3G excelenta

Semnal 3G excelent

Ai semnal de voce și viteză mare de download pentru a te bucura din plin de experiența online: multimedia, navigare, messaging.

 

Acoperire 3G moderata

Semnal 3G moderat

Ai semnal de voce și poți naviga pe internet, poți descărca ce ai nevoie la o viteză moderată, ai acces la e-mail și messaging.

 

Acoperire 3G satisfacator

Semnal 3G satisfacator

Ai semnal de voce și poți naviga pe internet, ai acces la e-mail și messaging, poţi descărca fişiere, poze sau melodii.

 

Acoeprire Edge

Semnal EDGE

Ai semnal de voce și internet la îndemână, acces la e-mail și messaging.

Sugestii acoperire

Pentru că vrem să venim în întâmpinarea nevoilor tale de comunicare, suntem deschişi sugestiilor tale referitoare la dezvoltarea şi îmbunătăţirea ariei de acoperire. Vezi detalii

Despre harta de acoperire 4G

Harta indica zonele în care utilizatorii pot beneficia de servicii cu ajutorul terminalelor mobile (telefoane, modemuri, etc), fiind generată cu un software de predicție și reprezentare la scară.