Digitalizăm
creativitatea
împreună

Cine suntem?

Suntem un grup simpatic de oameni din cadrul departamentului Digitalizare Telekom, dornici să aducem digitalul mai aproape de oameni.

Căutăm mereu cele mai bune idei și soluții de digitalizare și organizăm evenimente unde să facem aceste soluții cunoscute publicului larg.

Așa că fii cu ochii pe noi să afli despre următoarea conferință, următorul hackathon sau eveniment pe care-l organizăm.

De ce am creat Digital Lab?

Suntem orientați către digital

Ne place tot ce înseamnă online, mai ales când vine vorba de fluxuri și procese de lucru. În același timp, ne dorim să devenim o companie digitală, într-un procent cât mai mare.

Integrăm tehnologia în modul de lucru

Prin digitalizare nu înseamnă că înlocuim oamenii cu roboți, ci dimpotrivă – ne ajutăm de instrumentele digitale pentru a face lucrurile mai eficiente și mai ușor de folosit.

Ne pasă de utilizatori

Cu toții ne dorim ca lucrurile să se întâmple instant, să apăsăm pe un buton și să trimitem un document electronic, în loc să stăm la o coadă, cu un dosar cu șină în mână.

Dorim să ajutăm comunitatea

În evenimentele pe care le organizăm, încercăm să aducem „ninja digitali” interesați să îmbunătățească procese și să ducă transformarea digitală la următorul nivel.

Evenimente

Lucrurile bune se întâmplă când se adună mai mulți oameni la un loc.

11 mai 2021

Agilitatea în organizație – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm

Cum au îmbrățișat companiile din diverse industrii această metodologie? Care sunt avantajele și provocările agilității? Ce roluri trebuie să îndeplinească membrii dintr-o echipă care funcționează pe principiile Agile?

Citește mai mult
27 ianuarie 2021

UX în timpul COVID-19: schimbări, provocări și o nouă perspectivă asupra utilizatorului

Află care au fost cele mai mari provocări în ultimul an, în UX, direct de la oamenii din domeniu. Fie că au mai mulți sau mai puțini ani de experiență, toți au trebuit să se adapteze schimbării.

Citește mai mult

Ai întrebări despre evenimentele noastre? Ai o idee de digitalizare și dorești să o împărtășești?

Ia-ne de vorbă pe adresa de e-mail digital.lab@telekom.ro și revenim către tine în cel mai scurt timp. Încercăm să te ajutăm.

Monique Shivanandan
The biggest part of our digital transformation is changing the way we think.
Monique Shivanandan
Group Chief Information Officer of Aviva