Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Ruxandra Vodă

Ruxandra Vodă

Poziţie: Director Comunicare România

Departament: Comunicare, Telekom Romania

D-ra. Ruxandra Vodă are peste 22 ani de experienţă în comunicarea corporativă și comunicare integrată de marketing. S-a alaturat grupului de companii Telekom Romania în 2009, fiind responsabilă cu dezvoltarea strategiei de comunicare corporativă și responsabilitate socială și a planurilor de comunicare internă și externă pentru grupul local de companii. 
D-ra. Vodă deţine o diplomă în Jurnalism de la Facultatea de Jurnalism și Ştiinţele Comunicării, Universitatea București, un Master în Comunicare Audio-Vizuală de la SNSPA și un Executive MBA de la Universitatea Tiffin, Statele Unite.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul