Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Gabriel Trăistaru

Gabriel Trăistaru

Poziţie: Director Digitalizare

Departament: Divizia Digitală

Gabriel Trăistaru este Directorul Diviziei Digitale din cadrul Telekom Romania și este responsabil în principal de implementarea de noi soluții digitale, inovative, pentru eficientizarea operațiunilor companiei, de vânzările pe canalele digitale, de promovarea aplicației mobile MyAccount și a facturii electronice în rândul clienților. Gabriel Trăistaru deține licență și master în Științe Politice, obținute la Universitatea din București și o diplomă în Management, obținută la The Open University UK prin Fundația CODECS în România. De asemenea, a absolvit Marketing & Communication Academy Advanced Program la The Chartered Institute of Marketing. Are peste 10 ani experiență în digital marketing, e-commerce și comunicare digitală în companii multinaționale și organizații non-profit.
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul