Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Florina Tănase

Florina Tănase

Poziţie: Director Juridic şi Relaţii ale Companiei Romania

Departament: Juridic si Relații ale Companiei

Florina TĂNASE ocupă funcția de Director Juridic şi Relaţii Corporative ale Telekom Romania și are o experienţă de 16 ani în poziţii de management executiv în domeniile juridic, guvernanță corporativă, reglementare, conformitate, securitate, CSR și comunicare, în industrii puternic reglementate, precum telecom şi farma. Florina Tănase este licenţiată a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Drept, deţine un Master în dreptul Uniunii Europene, precum şi un Master în Cultura Concurenţei în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. De asemenea, a urmat un stagiu de pregătire la London Business School și are un EMBA Tiffin University și Universitatea din București. Deține diplome internaţionale de practică în fuziuni și achiziții și în Business Organisations, obținute de la International Bar Association and College of Law of England and Wales și urmează International Directors Programme la INSEAD

Florina Tanase Descarcă imaginea high resolution

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul