Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Carmen Dumitrache

Carmen Dumitrache

Poziţie: Director Executiv Resurse Umane România

Departament: Resurse Umane

Carmen Dumitrache este un profesionist în aria resurselor umane, având o experiență de peste 25 de ani, dobândită  în funcții de conducere ocupate în industrii precum telecomunicații, tehnologie și IT, consultanță și outsourcing, sănătate, organizații non-guvernamentale, atât în România cât și în străinătate. În cadrul Telekom Romania, ea aduce o expertiză valoroasă în ceea ce privește managementul proiectelor și al echipelor internaționale și coordonează activitățile de resurse umane, procesele de transformare organizațională, proiecte de tip “cultural change” și programe de well-being pentru angajați. Carmen promovează cu succes digitalizarea proceselor și agile way of working în propriul departament și în organizație.
Licențiată în medicină la Universitatea “Carol Davila” din București, Carmen Dumitrache deține un MBA Româno-Canadian în marketing și, în prezent, urmează cursurile pentru Executive Master in Change la INSEAD.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul