Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Programul Bursele Telekom intenţionează să identifice tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare și activităţi de voluntariat.

De la lansarea programului și până în prezent, peste 100 de tineri au beneficiat de bursele oferite de companie, demonstrând că se implică în proiecte şi doresc să contribuie la dezvoltarea societăţii româneşti.

Prin programul „Bursele Telekom”, aflat la cea de-a opta ediție, zece studenți de excepţie vor beneficia de câte o bursă anuală în valoare totală de 15.000 de lei pe durata anului universitar 2017-2018.

Câştigătorii ediției din acest an a programului sunt:

  • Iulia Cristina IONESCU, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București;
  • Marian-Codrin CREȚU, Facultatea de Informatică, Universitatea ,,A.I.Cuza’’ din Iași;
  • Alexandra-Georgina ȚURȚULEA, Facultatea: Automatică și Informatică în limba Engleză, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca;
  • Rareș Ioan BORCEA, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București;
  • Andrei-Alexandru CHIRIAC, Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București;
  • Dan BUTMALAI, Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Universitatea Politehnică din București;
  • Ionuț Andrei Silviu PINTE, Facultatea de Inginerie, Universitatea Tehnică din           Cluj-Napoca - Centrul Universitar Nord Baia Mare;
  • Carmen-Gabriela POPA, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București;
  • Răzvan ROATIȘ, Facultatea de matematică-informatică, Universitatea ,,Babeș-Bolyai’’ din Cluj-Napoca;
  • Valeriu Constantin MOISE, Facultatea de Informatică, Universitatea "A.I.Cuza’’ din Iași.

Ediția 2017-2018 a programului „Bursele Telekom” a fost deschisă studenţilor din anul I licenţă din universitățile de stat și de la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații si tehnologia informației. În concurs au fost înscrise 158 de aplicaţii din care juriul a ales 20 de finalişti şi 10 câştigători în urma interviurilor de selecţie.

Juriul a fost format din: Mihaela Perianu (fondator şi Managing Partner la AIMS Human Capital şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training), Cristina Bazavan (jurnalist şi blogger), Sorin Psatta (Lector la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti și Director de Strategie al Graffiti BBDO România), Prof. Dr. Văduva Ion (Doctor în Matematică la Academia Română, Centrul de Statistică Matematică, membru fondator si presedinte de onoare al Societăţii Române de Econometrie), Prof. Dr. Ing. Emil Cazacu (Profesor universitar la Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti), Mihai Popa-Radu (Managing Partner al companiei Seeds for Success, conduce Mindfulness Institute și este fondatorul Centrului Spiritual Seeds for Happiness), Mihai Comşa (ocupă funcţia de Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor în divizia de Resurse Umane a Telekom Romania).

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.