Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

27.05.2021

Telekom Romania lansează chatbot-ul ANA, pentru a oferi suport HR angajaților

Telekom Romania anunță lansarea chatbot-ului ANA, un asistent virtual care are rolul de a automatiza fluxurile de administrare a activităților interne de resurse umane și de a oferi suport de tip „self-service” pentru angajați. Chatbot-ul a fost implementat de Future WorkForce, companie specializată în automatizarea proceselor de afaceri, și are la bază tehnologia companiei DRUID, care dezvoltă asistenţi virtuali (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise.
 
ANA este dezvoltată și antrenată, așadar, pe tehnologie conversațională DRUID, este accesibilă prin platforma de Intranet a companiei și se integrează cu aplicațiile interne de resurse umane și cu roboții software dezvoltați folosind platforma UiPath de automatizare end-to-end deja operaționali. Astfel, chatbot-ul ajută la aprobarea cererilor de concediu și preia de la angajații Telekom Romania solicitări specifice de HR, precum adeverințe medicale sau de salariat, afișează zilele de concediu disponibile și actualizează datele personale ale acestora prin folosirea tehnologiei de recunoaștere optică a caracterelor (OCR). În același timp, prin legătura dintre ANA și roboții dezvoltați cu tehnologie UiPath, managerii au acces la un set de rapoarte standard, obținând într-un mod rapid informații centralizate despre angajați și echipă.
 
ANA include și o funcționalitate de tip FAQ, pentru răspunsuri automate la întrebări generale de resurse umane, care se va perfecționa și extinde în timp, pe măsură ce chatbot-ul învață din interacțiunile sale directe cu utilizatorii.
 
„Ca unul dintre liderii în tehnologie de pe piața locală, ne-am dorit să oferim aceeași experiență digitală modernă, pe care o punem la dispoziția clienților prin asistentul virtual Tim, și angajaților noștri. Colaborarea cu Future WorkForce ne-a permis să simplificăm și, în același timp, să eficientizăm procesul de interacțiune cu departamentul de HR. ANA continuă promisiunea de digitalizare și ne ajută să reducem semnificativ procese care presupun o activitate de rutină, iar rezultatele obținute în faza de testare, peste 200 de utilizări, ne demonstrează că angajații sunt dornici să intre în conversație cu cel mai nou membru al echipei de HR Telekom”, a declarat Carmen Dumitrache, Director Executiv Resurse Umane, Telekom Romania.
 
„Ne bucurăm să fim la a doua implementare pentru Telekom Romania, după cea din toamna anului trecut, și sperăm că ANA va deveni, în scurt timp, colega virtuală la care toată echipa apelează pentru informații rapide de HR. Atuul principal al unui asistent virtual constă în viteza și simplitatea pe care o aduce în interacțiunea cu orice public relevant pentru o companie, precum și în disponibilitatea sa în orice moment al zilei sau săptămânii”, a completat Mihaela Moisa, co-fondator Future WorkForce.
*
 
Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.
 
Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
 
Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
 
Despre Future WorkForce
Future WorkForce (www.fwfcompany.com) este o companie specializată în automatizarea proceselor de business, domeniu aflat la graniţa dintre consultanţa în afaceri şi IT. Future WorkForce s-a dezvoltat accelerat, ajungând în nici 1 an de la înfiinţare partener Gold UiPath. Cu o echipă de peste 40 de oameni, Future WorkForce a proiectat şi implementat cu succes peste 150 de roboti la clienţi din România, Germania, Franţa, UK, Olanda sau Irlanda. Compania a luat fiinţă prin întâlnirea întâmplătoare a celor 5 asociaţi, unii cu experienţe vaste de business câştigate în multinaţionale din Telecom, Retail, BPOs iar ceilalţi cu expertiză în tehnologii moderne.
Recent Future WorkForce este singura companie cu 100% capital românesc care a obtinut acreditarea de UiPath Certified Professional Services, alăturându-se grupului de elită al celor numai 40 de companii care mai au acest statut la nivel global.
 
Despre DRUID
DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie conversaţională AI care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NLU, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. Prin integrarea cu roboţi UiPath, DRUID permite automatizarea unor procese complexe în care sistemele informatice schimbă informaţii cu utilizatori umani.
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul