Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

15.11.2016

Telekom Romania anunță oferta de iarnă Tații #1, care include smart TV și noul ceas inteligent MyKi pentru copii

  • Noua ofertă de iarnă Telekom include televizoare inteligente Samsung sau LG și o listă completă de canale TV pentru clienţii care aleg pachetele MagentaONE      
  • Beneficii XXL la orice abonament de mobil ales, plus telefoane Samsung la 1 leu  
  • Ceasul MyKi pentru copii cu funcții de securitate și monitorizare a copilului direct pe telefonul  inteligent al părinților

Telekom Romania a lansat noua ofertă de iarnă pentru pachetele integrate fix-mobil MagentaONE, care își propune să ajute milioane de români să renunţe la vechile televizoare, oferind un pachet consistent de servicii de voce, internet și divertisment, la cele mai bune prețuri.   

Noua ofertă de iarnă are două componente care le aduc consumatorilor, indiferent de opțiunea acestora, maximum de beneficii de divertisment TV de la MagentaONE și oferte noi pentru serviciile de telefonie mobilă.   

“În această iarnă, toată lumea primește beneficii maxime de la Telekom cu televizor smart inclus. În spiritul sărbătorilor, întreaga familie se poate bucura de serile de iarnă cu filme de la HBO și Cinemax și toți membrii familiei primesc 8GB trafic de date la viteze 4G. Mai mult, pentru liniștea sufletească a părinților, aceștia nu trebuie să își mai facă griji pentru cei mici deoarece pot folosi ceasul pentru copii ca să îi sune sau să îi localizeze în orice moment, direct de pe telefonele lor inteligente”, a declarat Todor Dimitrovski, Director Marketing, Telekom Romania.  

Clienții care aleg oferta specială MagentaONE, cu servicii de televiziune și internet incluse, pot beneficia de un televizor smart LG, inclus în oferta de iarnă Taţii #1, dacă îşi iau două abonamente de mobil (un SIM principal şi un SIM de familie) începând cu Talk/Surf M.

Un alt avantaj pentru clienți este că primesc beneficiile aferente Complete XXL în primele trei luni de la activarea unui abonament de mobil. Astfel, activarea pentru 24 de luni a oricărui tip de abonament Talk S, Talk/Surf M, Talk/Surf L sau Complete XL va aduce automat în primele trei luni beneficiile oferite de pachetul Complete XXL, 8GB trafic de date național, minute şi SMS-uri naționale nelimitate, 1500 de minute internaționale către reţele fixe și mobile, 1500 de minute în roaming anual și 2GB de trafic de date în roaming anual, plus telefoane Samsung Galaxy (J3 2016 şi S6) la 1 leu, preţ valabil la portarea dintr-o altă reţea.

Separat, în această iarnă, toate ofertele pentru mobil începând cu tipul de abonament Surf M oferă un bonus de 36GB trafic de date la viteze 4G (1,5 GB lunar pentru întreaga perioadă contractuală de 24 de luni).

Mai mult, clienții care aleg oricare dintre pachetele promoţionale* care includ televiziune vor primi acces la conținutul ofertei TV L timp de trei luni (164 de canale, 48 canale HD, 115 canele online), iar cei care aleg pachetul promoţional TV L vor avea acces la pachetul Maxpak timp de trei luni (HBO și Cinemax), fără costuri suplimentare.

Deoarece această campanie este dezvoltată în jurul taților, cei aflați în căutarea unui cadou inspirat pot opta pentru ceasul inteligent MyKi pentru copii. Cu ajutorul acestuia, părinţii pot urmări în orice moment activitatea copilului direct pe telefonul mobil, monitorizând locul în care se află acesta şi setând un perimetru de siguranță pentru copil. De asemenea, dispozitivul permite primirea de apeluri şi SMS-uri. Serviciul este oferit cu abonamentul Prichindel S și ceasul MyKi inclus, la prețul de 7,95 euro, care include număr nelimitat de minute în reţeaua mobilă Telekom Romania, 100 de minute naționale, 100 MB trafic de date național.

Mai multe informaţii despre noua campanie de iarnă de la Telekom găsiţi la adresa www.telekom.ro

*TV S_Net L_Voce S la prețul de 13 euro fără TVA – primește beneficiile TV L, timp de 3 luni             

TV M_Net L_Voce S la prețul de 14 euro fără TVA – primește beneficiile TV L, timp de 3 luni             

TV L_Net L_Voce S la prețul de 15 euro fără TVA – preimește Maxpak timp de 3 luni      

Chat