Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

27.07.2021

Telekom Romania anunță digitalizarea tuturor proceselor pe care clienții le pot realiza pe website-ul companiei

Telekom Romania, grupul de companii cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil*, lansează noi funcționalități digitale, automatizând astfel toate procesele pe care clienții le pot realiza pe website-ul companiei www.telekom.ro.

Începând de astăzi, cei interesați se pot porta în rețeaua Telekom Romania 100% digital, indiferent dacă dețin o cartelă sau un abonament mobil. Procesul se realizează în trei pași simpli și durează în medie cinci minute, iar clienții au la dispoziție două opțiuni: portare la un abonament din portofoliul Telekom Romania sau portare împreună cu achiziționarea unui smartphone din oferta disponibilă online.

De asemenea, clienții își pot reînnoi de acum abonamentul mobil din magazinul online, folosind contul MyAccount. Aceștia pot alege abonamentul care răspunde cel mai bine nevoilor pe care le au în domeniul telecomunicațiilor, la care pot adăuga și un telefon mobil, pentru un avans începând cu 1 leu.

Atât în cazul portării, cât și al reînnoirii abonamentului împreună cu achiziționarea unui smartphone, perioada contractuală pentru abonamentul mobil este de 24 de luni, iar dispozitivul poate fi achitat integral sau în rate lunare egale, în același interval de timp. Taxa de livrare este standard, de 3,57 euro (TVA inclus), calculat la cursul euro din luna emiterii facturii.

„Digitalizarea și orientarea către client reprezintă unii dintre cei mai importanți piloni ai companiei. Astfel, demersurile pe care le-am realizat în ultimii ani au fost pentru simplificarea proceselor și pentru a oferi abonaților noștri posibilitatea de a realiza cât mai multe operațiuni online. Suntem bucuroși să anunțăm că prin cele mai noi funcționalități implementate pe website-ul Telekom Romania, portare în rețeaua companiei și reînnoirea abonamentului mobil, oferim o experiență 100% digitală și sigură clienților noștri. Aceștia au la dispoziție online toate informațiile de care au nevoie și pot realiza digital, din confortul propriei case, toate operațiunile presupuse de achiziționare de produse și servicii din portofoliul companiei. Vom continua să ne digitalizăm și să devenim o companie agilă, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor consumatorului modern”, a declarat Gabriel Trăistaru, Director Digitalizare în cadrul Telekom Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

*Conform Studiului de măsurare a cotelor de piață ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eșantion reprezentativ național, în ianuarie - februarie 2021 (6000 respondenți), respectiv iulie - august 2019 (3500 respondenți), Grupul Telekom are cel mai mare ritm de creștere al abonaților. *
 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

***
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA
TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations@telekom.ro

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: