Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

14.06.2021

Fundația Telekom Romania și Telekom Romania organizează un curs gratuit pentru tinerii care își doresc o carieră în mediul digital

 
 
Pentru a se înscrie, cursanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, studii superioare în curs sau absolvite și o scrisoare de motivaţie relevantă, prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs. Înscrierile se vor face online, în perioada 14 – 23 iunie, pe pagina http://smartdigital.fundatiatelekomromania.ro/.
 
Cursul va fi susținut de experți din cadrul companiei Telekom Romania: Roxana Ceialâcu - Lead Agile Coach, Digital Romania, Lavinia Nica - UX Writer & Product Owner, Cătălina Gheorghe & Aurel Geambaşu, ambii Digital Marketing Specialists, Digital Care Tribe, Setin Măgănean - UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe și Cătălin Iordache - Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.
 
„Digitalizarea reprezintă provocarea întregii lumi, iar competenţele digitale au devenit o valoare considerabilă, nelipsită din portofoliul fiecărui angajat. Acest curs reprezintă o oportunitate pentru cei care vor să aibă o carieră în domeniu şi pot acumula know-how direct de la experţi din mediul corporate. Le oferim un curs intensiv şi interactiv de 30 de ore, structurat pe şapte module, desfăşurat chiar în cadrul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania. Cursanții vor aprofunda: tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal și profesional, branding personal, digital tools Google & Facebook, introducere în experiența utilizatorului - UX și vor învăța cum să devină esențiali în echipa din care fac parte”, a explicat Ionela Păunică, Director Executiv al Fundației Telekom Romania.
 
Mai multe detalii sunt disponibile accesând pagina http://smartdigital.fundatiatelekomromania.ro/
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: