Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

17.08.2021

Dina Tsybulskaya este numită CEO al Telekom Romania Mobile Communications începând cu data de 1 septembrie 2021

Grupul de companii Telekom Romania anunță numirea Dinei Tsybulskaya în poziția de CEO al Telekom Romania Mobile Communications S.A., începând cu data de 1 septembrie 2021, ca urmare a separării Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) și Telekom Romania Communications S.A. (TKR).
 
Vladan Pekovic își va continua mandatul de CEO al Telekom Romania Communications S.A. asigurând o tranziție lină până la finalizarea tranzacției.
 
Doamna Dina Tsybulskaya și-a început cariera în industria telecomunicațiilor în 2007, în Grupul Telekom Austria, unde a deținut poziția de Marketing Director până în 2012. A continuat în Turkcell Group, deținând mai multe poziții de top management în anii 2012–2015, precum Commercial Director, apoi Senior Vice President, iar din 2015 în 2018, poziția de Executive Director în cadrul operatorului de servicii de telecomunicații mobile Life din Belarus. Între 2016 și 2019 a condus Software Development Supervision Committee al Lifetech Corp. Dina Tsybulskaya a preluat poziția de CEO al Crnogorski Telekom în 18 februarie 2019. Are experiență vastă în dezvoltarea strategiei, marketing și financiar, iar pregătirea sa include instituții de renume.
 
 
 
***
 
Despre Grupul de companii Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.
 
Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii înglobând tehnologii de ultimă generație. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
 
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
 
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA
TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations@telekom.ro
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: