Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Vezi cele mai importante
competiții și exclusivități sportive

 

Numai cu televiziunea de la Telekom și cu aplicația mobilă Dolce Sport!

 

Doar cu televiziunea de la Telekom ai pachetul complet de canale Dolce Sport.

fotbal

 
 
UEFA Champions League

UEFA Champions League Champions League

Fanii fotbalului spectacol ştiu că Dolce Sport transmite cea mai importantă competiţie intercluburi încă de la lansarea staţiei şi că de pe teritoriul României doar aici se pot vedea toate meciurile UEFA Champions League.

CAMPIONATUL SPANIEI

CAMPIONATUL SPANIEI

Ronaldo, Messi, Neymar, Griezmann sunt doar câteva dintre ingredientele superfotbalului din La Liga. Nici nu poate fi altfel în campionatul în care se bat pentru titlu Real, Barcelona, Atletico sau Sevilla. Urmăreşte toate partidele în direct pe canalele Dolce Sport.

  
UEFA EUROPA League

UEFA EUROPA League Exclusivitate partiala

UEFA Europa League se vede, de asemenea, în integralitate în România doar pe canalele Dolce Sport. Echipe de tradiţie, dar şi formaţii surpriză, aduc la tv numeroase meciuri spectacol în serile de UEFA Europa League.

CAMPIONATUL ANGLIEI

CAMPIONATUL ANGLIEI Exclusivitate partiala

Mourinho, Guardiola, Klopp, Wenger, Conte, Ranieri, Pochettino. Superantrenori pentru superechipele din Premier League. Dolce Sport transmite în exclusivitate meciurile de duminică din cel mai bogat şi mai vechi campionat din lume.

  
LIGA 1

LIGA 1

Orgoliile şi pasiunea fotbalului românesc. Steaua, Dinamo, Viitorul, Astra sau Craiova se întrec pentru titlul de campioană şi pentru un loc în cupele europene. Toate meciurile din Liga 1 sunt în direct la Dolce Sport.

CUPA FRANTEI

CUPA FRANTEI Exclusivitate partiala

Când ai un sistem eliminatoriu la startul căruia se aliniază echipe precum Olympique Marseille, Paris Saint Germain, AS Monaco sau Lyon, obţii o competiţie ce merită transmisă în direct. Pe canalale Dolce Sport, bineînţeles.

  
CUPA ROMANIEI

CUPA ROMANIEI

Competiţia care îmbină tradiţia şi surprizele. Echipe din eşaloanele inferioare faţă în faţă cu marile forţe ale fotbalului românesc, în direct pe canalele Dolce Sport.

CUPA GERMANIEI

CUPA GERMANIEI Exclusivitate partiala

Vezi demonstrații de rigoare și disciplină nemțească în meciurile din Cupa Germaniei, doar la Dolce Sport! Meciuri exclusive între cele mai bune 64 de echipe din Germania.

  
CUPA LIGII

CUPA LIGII

Un trofeu pentru echipele din primul eşalon fotbalistic al României, la capătul unui sistem eliminatoriu în care nu sunt permişi paşii greşiti, cu toate meciurile în direct la Dolce Sport.

NATIONALA GERMANIEI

NATIONALA GERMANIEI Exclusivitate partiala

În exclusivitate la Dolce Sport, iubitorii fotbalului de cea mai bună calitate pot urmări meciurile campioanei mondiale Germania.

  
JUDO

FA Cup

FA Cup, sau Cupa Angliei, cea mai veche competiţie de fotbal din lume (a debutat în 1871), se vede în direct la Dolce Sport. Urmăreşte dăruirea fotbalului englez într-o competiţie plină de suspans şi de surprize.

 
 

Motorsport

  
FORMULA 1, GP 2 SERIES, GP 3 SERIES ŞI PORCHE SUPERCUP

FORMULA 1, GP 2 SERIES, GP 3 SERIES
ŞI PORCHE SUPERCUP

Urmărește alături de milioane de fani din întreaga lume Formula 1, cea mai cunoscută competiţie a sporturilor cu motor, dar şi cursele competiţiilor care pregătesc viitori mari campioni din “Marele Circ”.

FORMULA E

FORMULA E Exclusivitate partiala

Cursele viitorului: Cele mai rapide maşini electrice din lume, pe străzile marilor metropole ale lumii, conduse de mari piloţi ai lumii, cu puteri suplimentare primite în funcţie de voturile fanilor pe internet. Nebunia bolizilor electrici se vede în România în exclusivitate la Dolce Sport.

  
WRC CAMPIONATUL MONDIAL DE RALIURI

WRC CAMPIONATUL MONDIAL DE RALIURI Champions League

Pe asfalt sau pe pietriş, prin noroi sau prin praf, pe gheaţă sau pe zăpadă, cei mai buni piloţi ai lumii se bat pentru titlul mondial. Fără tribune, fără piste, fără limite, în luptă continuă cu timpul. În exclusivitate la Dolce Sport!

 
 

tenis

  
CUPA DAVIS

CUPA DAVIS

Departe de punctele din circuitul profesionist. În echipă alături de compatrioţi şi în faţa unor tribune mereu pline. Aşa se joacă în Cupa Davis, competiţia care desemnează cea mai bună naţiune din tenisul mondial masculin. În direct la Dolce Sport.

ATP 500 SERIES

FED CUP

Cea mai importantă competiţie feminină de tenis interţări sau întrecerea în care românii umplu la refuz tribunele pentru a le vedea la lucru pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu împotriva marilor vedete ale tenisului feminin.

  
  

Handbal

BUNDESLIGA – HANDBAL

BUNDESLIGA – HANDBAL

Cei mai buni handbalişti dau lecţii pe semicerc, în exclusivitate, la Dolce Sport. Bundesliga, cel mai puternic campionat din lume, aduce în prim-plan talentul, voinţa şi zecile de goluri!

Liga Națională de Handbal feminin și masculin și Cupa României

LIGILE NAȚIONALE HANDBAL FEMININ ȘI MASCULIN ȘI CUPA ROMÂNIEI

Sportul de echipă din România cu cele mai bune performanţe, se vede pe canalele Dolce Sport. Urmăreşte cele mai bune meciuri din campionatele interne de handbal, dar şi din Cupa României.

  
EHF CHAMPIONS LEAGUE

EHF CHAMPIONS LEAGUE FEMININ ŞI MASCULIN

Cele mai mari vedete din handbalul mondial pot fi urmărite la lucru pe Dolce Sport. Liga Campionilor la handbal înseamnă pentru telespectatorii români milioane de emoţii alături de CSM Bucureşti, dar şi dueluri extraterestre în handbalul masculin cu Barcelona, THW Kiel sau PSG.

CAMPIONATELE MONDIALE FEMININ ŞI MASCULIN CAMPIONATELE MONDIALE FEMININ ŞI MASCULIN

CAMPIONATELE MONDIALE FEMININ ŞI MASCULIN RUGBY 6 NATIONS

Cele mai bune echipe naţionale se luptă pentru titlurile mondiale în exclusivitate la Dolce Sport. Dacă turneul băieţilor se desfăşoară în luna ianuarie, toţi suporterii României ţin pumnii “tricolorelor” în luna decembrie.

  

Rugby

  
BUNDESLIGA – HANDBAL

TURNEUL CELOR 6 NAŢIUNI RUGBY 6 NATIONS

Cea mai veche competiţie rugbystică interţări, cea mai importantă din Emisfera Nordică, cel mai elegant turneu de rugby al lumii, este în exclusivitate la Dolce Sport din 2010.

RUGB Y – CUPA EUROPEANĂ A NAŢIUNILOR, SUPERLIGA, CUPA ROMÂNIEI ŞI CUPA REGELUI

CUPA EUROPEANĂ A NAŢIUNILOR, SUPERLIGA, CUPA ROMÂNIEI ŞI CUPA REGELUI Exclusivitate partiala

Toate meciurile importante din rugbyul românesc se văd în exclusivitate la Dolce Sport. Partidele echipei naţionale în Cupa Europeană a Naţiunilor, meciurile test, jocurile din Superliga Naţională, din Cupa României sau din Cupa Regelui. Toate se văd doar la Dolce Sport!

  

Volei

  
CAMPIONATUL EUROPEAN DE VOLEI

CAMPIONATELE EUROPENE FEMININ ŞI MASCULIN RUGBY 6 NATIONS

Cele mai bune echipe de volei masculin şi feminin se întâlnesc din doi în doi ani la Campionatul European. Urmăreşte-le în exclusivitate la Dolce Sport!

Campionatele Europene de Volei pe Plajă

Campionatele Europene de Volei pe Plajă Exclusivitate partiala

Nisip, soare, corpuri perfecte, bronz perfect. Campionatele Europene de volei pe plajă se văd doar pe canalele Dolce Sport.

  
CAMPIONATUL DE VOLEI AL ITALIEI

CAMPIONATUL DE VOLEI AL ITALIEI RUGBY 6 NATIONS

Cei mai buni jucători de volei din lume s-au adunat în campionatul Italiei. Urmăreşte-i în exclusivitate la Dolce Sport!

  

JUDO

JUDO

JUDO Champions League

Privește-i în exclusivitate la Dolce Sport pe cei mai buni judoka în competițiile de Grand Prix, Grand Slam, World Master și World Championships.

  

Sporturi americane

JUDO

NFL Champions League

National Football League (NFL) este cea mai importantă competiție a fotbalului american profesionist. Urmăreşte cel mai iubit sport american în direct la Dolce Sport. Sezonul se încheie cu Super Bowl, evenimentul sportiv si producţia tv a anului în Statele Unite.

JUDO

NBA Champions League

Cel mai puternic campionat de baschet al lumii, leagănul unor mituri precum cele ale lui Michael Jordan, Magic Johnson, Bill Russell, Larry Bird sau Wilt Chamberlain se vede în exclusivitate la Dolce Sport fără întrerupere din 2010.

  
JUDO

NHL Champions League

Fulgerele pe gheaţă din liga profesionistă nord-americană de hochei pot fi urmărite doar pe Dolce Sport. Fii cu ochii pe cele mai puternice echipe din lume în lupta pentru Cupa Stanley.

 
 

Alege cel mai bun
pachet cu televiziune
de la Telekom!

 
Vezi ofertă