Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Eurosport Player îţi aduce sportul oriunde ești!
 
Accesează Eurosport Player
Internet TV

Pune pauză, derulează, alege ce meci vrei să vezi și ce matchpoint vrei să salvezi. Acum ești liber. Ia-ți Internet TV cu EUROSPORT PLAYER și controlează spectacolul, oriunde și oricând.

Vreau INTERNET TV
Abonamentul Telekom

Să fii liber înseamnă să ajungi la toate meciurile, fără să faci vreun pas. Ia-ți abonament de mobil de la Telekom și eliberează spectacolul oriunde ești, pe orice device.

Vreau abonament de mobil
Tenis
Premier League
Bundesliga
MotoGP
Ciclism
Sporturi de iarnă
Snooker
Eurosport transmite în direct și în exclusivitate Openul Francez, în perioada 28 mai – 11 iunie. Turneul de la Roland Garros aduce la start cei mai buni jucători de tenis din lume pe tradiționala zgură pariziană. Cu Eurosport Player ai parte de tot spectacolul de la Roland Garros: simplu masculin si feminin, dublu masculin si feminin, dublu mixt și juniori. În plus față de vizionarea transmisiunilor disponibile pe Eurosport și Eurosport 2, Eurosport Player oferă acces la conținut extins din cadrul turneului, cu până la 15 feed-uri suplimentare din cadrul competiției, fanii având astfel posibilitatea de a alege meciul preferat.
Dată desfășurare: 13.08.2016 – 21.05.2017
Vezi meciuri legendare și trăiește LIVE cel mai valoros campionat al lumii, Premier League. Cu jucătorii precum Ibrahimovic, Pogba sau Aguero, antrenați de nume ca Mourinho, Conte sau Guardiola, ai parte de un adevărat spectacol fotbalistic. Urmărește cele mai importante meciuri pe Eurosport 1 și pe Dolce Sport partidele din duminica etapei.
Dată desfășurare: 28.08.2016 – 20.05.2017
Trăiește spectacolul fotbalului german din Bundesliga, pe Eurosport 2. În fiecare săptămână, poți urmări derby-urile dintre Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Leipzig, Hoffenheim, Hertha sau Eintracht Frankfurt.
Dată desfășurare: 26.03 – 12.11.2017
Fanii motociclismului vor avea parte de o experiență de neuitat pe toată durata sezonului MotoGP. Eurosport asigură transmisiunile în direct ale tuturor etapelor, la toate cele trei clase: MotoGP, Moto2 și Moto3. Toate cursele sunt transmise în direct pe Eurosport 1.
Durată de desfășurare: 05.03 – startul sezonului
Eurosport este și în acest an “Gazda transmisiunilor din ciclism”. Startul sezonului începe cu Tirreno Adriatico, de pe 8 martie și continuă cu Clasica Milan – San Remo (18 martie), Turul Cataluniei (20-26 martie) și Cele 3 zile de la Panne (28-30 martie), dar și cele mai importante trei tururi de ciclism: Giro, Turul Franței, Vuelta. Poți urmări cursele de ciclism LIVE pe Eurosport 1 și 2
Eurosport este “Gazda transmisiunilor din sporturile de Iarnă” și în 2017. Turneul celor 4 Trambuline, Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, de Schi Fond si Cupa Mondiala de Schi Alpin sunt transmise în direct pe Eurosport 1 și 2.
Eurosport este gazda transmisiunilor de snooker. Ai parte de spectacol garantat la Campionatul Mondial, Campionatul Regatului Unit sau turneele de Masters unde vei avea parte de super dueluri între cei mai buni jucători de snooker ai planetei. Fii la curent cu tot ce se întâmplă și urmărește LIVE sezonul transmisiunilor din lumea snooker-ului, doar cu Eurosport.
Multiplex*
Vezi toate partidele preferate de fotbal și nu ratezi partidele favorite de tenis
MOMENTE IMPORTANTE
Nu ratezi momentele cheie ale niciunui eveniment
STATISTICI*
Primeşti ultimele scoruri şi statistici în timp real
GHID TV
PROGRAM
Află programul de astăzi, din această săptămână și chiar din lunile următoare

* disponibil pentru evenimente cheie

Pentru a beneficia de serviciul Eurosport Player* trebuie să te abonezi în perioada 6 aprilie – 3 iulie la unul dintre pachetele cu 2 sau 3 servicii fixe din oferta de primavară** Telekom, la anumite pachete cu servicii mobile*** sau la oricare serviciu mobil din cadrul ofertei integrate fix-mobil MagentaONE disponibile în oraşul tău.
Te rugăm să completezi datele de mai jos și vei primi pe adresa de e-mail menţionată codul tău care îţi va oferi accesul pe platforma www.eurosportplayer.ro. Pentru a te putea bucura de conţinutul disponibil pe Eurosport Player, nu trebuie decât să accesezi www.eurosportplayer.ro de pe PC/Mac și să îţi creezi un cont nou cu codul primit de la Telekom.
Vreau acces
 
* perioada de acces la Eurosport Player este de 1 an din momentul semnarii contractului de servicii mobile.
Află aici cum să îţi faci cont și cum să ai acces la tot conţinutul din Eurosport Player, pe orice device.
Bine de știut

Pentru a beneficia de serviciul Eurosport Player* trebuie să te abonezi în perioada 6 aprilie – 3 iulie la unul dintre pachetele cu 2 sau 3 servicii fixe din oferta de primavară** Telekom, la anumite pachete cu servicii mobile*** sau la oricare serviciu mobil din cadrul ofertei integrate fix-mobil MagentaONE disponibile în oraşul tău.

**Pachete cu 2 şi 3 servicii fixe incluse în oferta de primavără Telekom: TV S_Net M, TV S_Net L, TV L_Net L,TV S_Net L_Voce S, TV M_Net L_ Voce S, TV L_Net L_Voce S

***Mobil 13, Mobil 15, Mobil 17, Mobil 20, Mobil 25 si Net Mobil 11

Pe lângă oferta actuală, pot beneficia de serviciul Eurosport Player și următorii clienți: cei care s-au abonat in perioada 10 februarie - 3 aprilie la una dintre ofertele de servicii mobile Telekom disponibile, începând cu planul tarifar Surf/Talk M și oricare dintre serviciile mobile din cadrul ofertei integrate fix-mobil MagentaONE.

Beneficiezi de acces la serviciul Eurosport Player timp de 1 an din momentul semnării contractului, cu condiţia ca în acest interval să fii abonat Telekom.