Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Înapoi la Opțiuni Cartelă 

Valabilitate promoție: până la 26 martie 2018

Care sunt beneficiile suplimentare pe care le primesc la activarea unei cartele noi? 

La activarea unei Cartele Telekom noi, se va activa automat o opțiune pe contul tău în funcție de valoarea reîncărcată: 

 Opţiunea 5 cu beneficiile Opțiunii 6, pentru valoarea de reîncărcare între 5 și 5.99 Euro; 

 Opţiunea 6 cu beneficiile Opțiunii 7, pentru valoarea de reîncărcare între 6 și 6.99 Euro;

 Opţiunea 7 cu bonus promoțional inclus, pentru valoarea de reîncărcare între 7 și 7.99 Euro;

Exemplul 1:  la activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 5 Euro credit

- Vei primi automat Opțiunea 5 la prețul de 5 euro credit cu beneficiile Opțiunii 6: NELIMITAT minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania, 1500 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale, 200 minute internaționale către mobil și 6GB trafic de date la viteza 4G.

- Se vor retrage 5 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei, iar pe cont vei avea beneficiile Opțiunii 6.

- Poți activa și GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack. Ai până la 30GB/30 de zile si trafic gratuit, nelimitat in aplicatiile Youtube, Netflix, HBO Go, Amazon Video, Telekom TV, Facebook, Facebook Messenger.

Exemplul 2:   la activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 7.5 Euro credit  

- Vei primi automat Opțiunea 7 la prețul de 7 euro credit, cu beneficii promoționale: 2000 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale, 8GB trafic de date la viteză 4G, 300 minute internaționale către mobil și NELIMITAT minute/SMS-uri în rețelele Telekom Romania.

- Se vor retrage 7 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 7.5 euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei. 

- Beneficiile promoționale includ beneficiile standard ale Opțiunii 7 plus un bonus promoțional de 1 GB trafic de date și 50 minute internaționale către mobil.

- Poți activa și GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack. Ai până la 30GB/30 de zile si trafic gratuit, nelimitat in aplicatiile Youtube, Netflix, HBO Go, Amazon Video, Telekom TV, Facebook, Facebook Messenger.

Continui să ai beneficiile opțiunii superioare dacă reîncarci la timp, nu mai târziu de 30 de zile de la ultima reîncărcare, și reactivezi opțiunea.

Oferta este disponibilă promoțional, până la 26 martie 2018, la activarea unei Cartele Telekom noi de voce. 

Cum verifici beneficiile suplimentare?

Beneficiile suplimentare se adaugă automat la beneficiile standard ale opțiunii tale. Astfel, vei primi informații despre valoarea cumulată a resurselor pe care le ai pe cont de fiecare dată când verifici balanța beneficiilor din opțiune.

Poți verifica beneficiile disponibile din opțiune:

Apel gratuit*123#(*123*1# pentru minute/SMS-uri naționale și minute internațional către fix, *123*2# pentru trafic de date, *123*3 pentru minute internaționale către mobil, *123*13# pentru trafic de date din GigaDay);

Apel gratuit la 1234, selectând ramura 4 și apoi 1;

Apel gratuit *100#, ramura 3, apoi 1; 

Direct din MyAccount. 

Totodată, activezi una dintre Opțiunile 5, 6, 7 și ai acces la 30GB cu Bonusul GigaDay. Poți solicita acest bonus dacă activezi una dintre opțiunile 5, 6, 7 în 30 de zile de la activarea cartelei. După activarea Opțiunii, solicită activarea bonusului GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack prin SMS la 888. Vei primi 1GB, valabil o zi, la momentul solicitării/activarii și apoi câte 1GB în fiecare zi de valabilitate a opțiunii, valabil în ziua respectivă, plus trafic gratuit si nelimitat in Youtube, Netflix, HBO Go, Amazon Video, Telekom TV, Facebook, Facebook Messenger. Dacă alegi Opțiunea 5, continui să ai acces la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack dacă reîncarci în maxim 30 de zile și reactivezi Opțiunea 5 înainte să se dezactiveze.

Detalii bonus GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack și Opțiuni disponibile la Cartela Telekom.