Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cartela Telekom

cartela-telekom

 

Ai cea mai bună opţiune în funcție de valoarea reîncărcată!

Opțiuni disponibile la activarea unei Cartele Telekom până la 14 iunie 2020

Activează una dintre opțiunile Mobil Nelimitat sau Opțiunea R12 cu roaming și primești bonus Net Nelimitat fără să plătești în plus!

 • Cum? Cu ajutorul cartelei SIM te conectezi la reţeaua Telekom Romania Mobile urmând instrucţiunile:
  • asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
  • introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
  • tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK.
  • Pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua Telekom.RO.
  • Va trebui sa incarci cartela cu 5 euro credit pentru activarea Opțiunii N5, cu 6 euro credit pentru activarea Opțiunii Mobil Nelimitat sau 12 eurocredit pentru Opțiunii R12 cu roaming. Vezi mai jos, in secțiunea Caracteristici, exemplele de reîncărcare.
 • După activarea opțiunii Mobil Nelimitat, bonusul Net Nelimitat se activează automat și vei primi trafic nelimitat, gratuit în fiecare zi de valabilitate opțiune.
 • După activarea opțiunii R12 cu roaming poți solicita bonusul Net Nelimitat cu SMS la 888 și primești trafic nelimitat, gratuit în fiecare zi de valabilitate opțiune.
 • La activarea opțiunii N5 poți solicita bonusul date mobile de 60 GB cu SMS la 888 si primești automat trafic gratuit în fiecare zi de valabilitate opțiune, în limita a 60 GB / luna. După utilizarea acestuia, traficul de date va fi tarifat la tariful standard al Cartelei Telekom de 0.2 euro credit/MB.
 • Cât timp bonusul de date (atât Bonusul Net Nelimitat, cât și Bonusul de 60GB) este activ, întreg traficul de video streaming presupune alocarea unei lațimi de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigură o rezoluție de maxim 480p pentru acest tip de conținut.
 • Traficul în roaming cu aceasta Cartela este permis doar după ce activezi pe ea fie o opțiune cu roaming, fie planul tarifar cu roaming.
 • Promoțional, până la 14 iunie 2020, la Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming (optiune sau plan tarifar).
 • Promoțional, până la 14 iunie 2020 beneficiezi de trafic de date național nelimitat și gratuit în aplicațiile incluse în Oferta Promoțională Messaging: WhatsApp și Message+, în perioada de valabilitate a cartelei, daca nu ai pe cont o oferta cu roaming (optiune sau plan tarifar). Traficul de date național nelimitat în aplicaţiile WhatsApp și Message+ se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text (chat), audio și video. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Apelurile de voce efectuate prin intermediul aplicației Call+ (inclusă în Message+) și SMS-urile trimise prin Message+ vor fi tarifate conform condițiilor Cartelei Telekom. Call+ nu este un serviciu VoIP. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband. Promoția NU se aplică pentru alte servicii de date cu alte APN-uri (internet, blackberry, web’n’walk etc). Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.telekom.ro Detalii privind oferta promoțională Messaging aici.
 • Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

Caracteristici

 • Cartela Telekom nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare. Valoarea minimă de reîncărcare este de 3 Euro credit și poate fi realizată utilizând reîncărcarea online, electronică sau reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania. De asemenea, cartela poate fi activată prin reîncărcarea cu beneficii ForYou efectuata de pe un abonament, nu de pe o alta cartela. În cazul activării cartelei prin reîncărcarea cu beneficii ForYou de pe un abonament, pe cartela nou activată se vor aloca beneficiile aferente reîncărcării ForYou (vezi detalii în secțiunea Modalități reîncărcare cartelă-reîncărcare ForYou), dar se vor sterge daca activezi pe cont o oferta cu roaming (plan tarifar sau optiune).
 • Pentru a facilita accesul tău la cele mai bune oferte, pe Cartela Telekom este deja activată cea mai avantajoasă opţiune în funcţie de valoarea de reîncărcare aleasă pentru activarea cartelei.
 • La activarea unei Cartele Telekom noi, se va activa automat o opțiune în contul tău, în funcție de de valoarea reîncărcată:
  • Opţiunea N5 pentru o valoare reîncărcată între 5 și 5.994 Euro
  • Opţiunea Mobil Nelimitat pentru o valoare reîncărcată între 5.995 – 11.994 euro.
  • Opţiunea R12 cu roaming pentru o valoare reîncărcată mai mare sau egala cu 11.995 Euro.

Exemplul 1:

 • La activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 5 Euro credit:
  • Vei primi automat Optiunea N5 la preţul de 5 euro credit cu beneficiile: NELIMITAT minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania , 1500 minute naționale/ SMS-uri naționale, 100 minute internaţionale către fix/ mobil şi 5 GB trafic de date la viteză 4G
  • Se vor retrage 5 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei, iar pe cont vei avea beneficiile de mai sus
  • Apoi, poţi activa Bonusul date mobile de 60 GB cu SMS la 888

 Exemplul 2:

 • La activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 7.5 Euro credit:
  • Vei primi automat Optiunea Mobil Nelimitat la prețul de 6 euro credit cu beneficiile: NELIMITAT minute/ SMS-uri în rețelele Telekom Romania, NELIMITAT minute naționale si SMS-uri naționale, 2GB trafic de date la viteză 4G, 100 minute internaționale către fix/ mobil şi BONUS NET 4G NELIMITAT
  • Se vor retrage 6 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 7.5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei, iar pe cont vei avea beneficiile de mai sus. Bonusul Net Nelimitat se activeaza automat la activarea optiunii
 • Vezi aici modalitățile de reîncărcare.

Cere creditul înapoi

 • În cazul în care vrei creditul înapoi, poţi trimite un SMS gratuit la 123 cu textul “CREDIT” în maxim 24 de ore de la activarea optiunii. Vei primi creditul înapoi dacă nu ai consumat din beneficiile incluse în opţiune și nu ai activat o altă ofertă pe cont. TKRM îţi returnează valoarea opţiunii, iar creditul returnat poate fi folosit așa cum dorești, însă nu poate fi transferat către alt număr. Atentie: Înainte de utilizarea serviciului de date, recomandăm verificarea setărilor existente în telefon. Dacă setările existente implică un consum involuntar/automat de date, la momentul reîncărcării cu credit și activării opţiunii, traficul de date va fi consumat din cel existent în opţiune. În această situaţie, restituirea creditului nu va mai fi posibilă.

Valabilitate

 • Perioada de valabilitate este de 60 de zile, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Telekom Romania in limita creditului disponibil, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela Telekom folosind o valoare de încărcare între 5 şi 10 Euro credit.
 • Perioada de valabilitate este urmată de încă 330 de zile de graţie în care poţi fi apelat şi poţi apela doar numere gratuite (*100#, 1234) şi pe cel de urgenţă - 112.
 • Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează în primele 30 de zile din perioada de graţie a cartelei şi se adaugă la valoarea reîncărcărilor efectuate. Creditul rămas/neconsumat poate fi folosit numai în cazul efectuării unei reîncărcări, care oferă din nou perioadă de valabilitate în funcţie de valoarea reîncărcării, până la expirarea primelor 30 de zile din perioada de graţie a cartelei.
 • În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare folosind o cartelă valorică, prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcare directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării. Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioadă de valabilitate mai mare.Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Tarife

Servicii