Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cartela Telekom cu 5 Euro credit

cartela-telekom-5euro

 

Cartela cu credit inițial pentru a da drumul la discuții!

Promoții disponibile la activarea unei Cartele Telekom 5 euro credit până la 17 noiembrie 2019

Activează una din opțiunile N5 pentru 60GB Net sau Mobil Nelimitat pentru bonusul NET NELIMITAT!

 • Cum? Dacă activezi o Cartelă TELEKOM și activezi opțiunea N5, cu un sms la 888 ai acces la bonusul de date mobile 60 GB. Pentru 6 eurocredit poți alege opțiunea Mobil Nelimitat, iar bonusul Net Nelimitat va fi activat automat și vei primi trafic nelimitat, gratuit în fiecare zi de valabilitate a opțiunii. Vei avea acces la bonus oricând activezi sau reactivezi opțiunea. Traficul de video streaming presupune alocarea unei latimi de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigură o rezolutie de maxim 480p pentru acest tip de continut.
 • Traficul în roaming cu aceasta Cartela este permis doar dupa ce activezi pe ea planul tarifar cu roaming sau o optiune cu roaming. Apoi traficul în Roaming si cel national se vor tarifa separat, conform regulilor şi tarifelor specifice ofertelor cu Roaming.
 • Promoțional, până la 17 noiembrie 2019 beneficiezi de trafic de date național nelimitat și gratuit în aplicațiile incluse în Oferta Promoțională Messaging: WhatsApp și Message+, în perioada de valabilitate a cartelei, daca nu ai pe cont o oferta cu roaming (optiune sau plan tarifar). Traficul de date național nelimitat în aplicaţiile WhatsApp și Message+ se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text (chat), audio și video. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Apelurile de voce efectuate prin intermediul aplicației Call+ (inclusă în Message+) și SMS-urile trimise prin Message+ vor fi tarifate conform condițiilor Cartelei Telekom. Call+ nu este un serviciu VoIP. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband. Promoția NU se aplică pentru alte servicii de date cu alte APN-uri (internet, blackberry, web’n’walk etc). Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.telekom.ro Detalii privind oferta promoțională Messaging aici.
 • Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici aici.

Credit iniţial şi valabilitate

 • Cartela Telekom 5 euro Credit este disponibilă doar la anumite puncte de vânzare.
 • Creditul iniţial de 5 Euro este valabil 6 luni (180 zile) din ziua activării. În această perioadă de valabilitate vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje.
 • După perioada de valabilitate beneficiezi de încă 7 luni de graţie (210 zile) în care poţi fi apelat şi poţi apela doar numere gratuite (*100# sau 1234) şi pe cel de urgenţă - 112.
 • Creditul neutilizat în perioada de valabilitate se păstrează în perioada de graţie şi vei putea să îl utilizezi din nou după efectuarea unei reîncărcări şi extinderea perioadei de valabilitate.
 • În perioada de graţie poţi prelungi perioada de valabilitate a cartelei tale fie folosind o cartelă valorică, fie prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcarea directă.
 • Dacă perioada de graţie a expirat fără să prelungeşti perioada de valabilitate a cartelei, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Activare

 • Cu ajutorul cartelei SIM te conectezi la reţeaua Telekom Romania Mobile  urmând instrucţiunile:
  • asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
  • introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
  • tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK.
 • Pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua Telekom.RO.
 • Te-ai conectat la reţeaua Telekom Romania! Acum poţi apela orice număr doreşti.
 • Codul PIN 1 asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul.
 • În cazul în care introduci codul PIN 1 greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Pentru deblocare, va trebui să introduci codul PUK 1 pe care îl vei găsi tipărit pe spatele cartelei SIM. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul Vânzări şi Relaţii cu Clienţii, la numărul 021 404 1234. 
 • Notă: Codul utilizatorului pe care îl gaseşti în pachetul cu Cartela Telekom 5€ Credit este necesar pentru a putea utiliza anumite servicii Telekom Romania Mobile. Îţi recomandăm să păstrezi acest cod pentru a putea fi identificat atunci când vei dori activarea anumitor servicii Telekom Romania Mobile.

Reîncărcare

 • Vezi aici modalitățile de reîncărcare.

Tarife