Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cartela MTV Mobile

cartela-mtv-big

 

Bucură-te de distracție fără limite cu cea mai tare Cartelă!

Extraopțiuni recomandate pentru activare

Acum, cu cartela ta ai acces la oricare extraopțiune Telekom care ți se potrivește:

Caracteristici

 • Promoțional, până la 31 ianuarie 2017,indiferent dacă ai o extraopțiune activă sau credit disponibil, comunici nelimitat prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, prin WhatsApp (pe durata promoțională a acestor aplicații), în perioada de valabilitate a cartelei. Traficul național nelimitat în aplicația WhatsApp se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.
 • Cartela MTV Mobile nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare de minimum 5 Euro credit utilizând cartele valorice, reîncărcarea electronică sau reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania. De asemenea, cartela poate fi activată prin reîncărcarea cu beneficii ForYou.
  În acest caz, pe cartela nou activată se vor aloca beneficiile aferente reîncărcării ForYou(vezi detalii în secțiunea Modalități reîncărcare cartelă-reîncărcare ForYou).

 • Cartela MTV Mobile are deja activată cea mai avantajoasă extraopţiune în funcţie de valoarea de reîncărcare cu care alegi să-ţi activezi cartela. În cazul în care vrei creditul înapoi, poţi trimite un SMS gratuit la 123 (disponibil doar pe teritoriul României) cu textul “CREDIT” în maximum 24 de ore de la activarea cartelei SIM. Vei primi creditul înapoi dacă nu ai consumat din beneficiile incluse în extraopţiune şi nu ai activat un alt extrabeneficiu pe cont. Telekom Romania Mobile îţi returnează valoarea extraopţiunii, iar creditul returnat poate fi folosit aşa cum doreşti.

 • În acest moment, cea mai avantajoasă extraopţiune care se va activa în mod automat în funcţie de valoare de reîncarcare folosită pentru activarea cartelei, este:

         - Extraopţiunea For Fun pentru reîncărcarea de minimum 5 Euro credit. 

Exemplu:

            În momentul în care îţi activezi Cartela MTV Mobile cu o reîncărcare de 7 Euro credit:

            - vei primi în mod automat Extraopţiunea For Fun;

           - se vor retrage 5 Euro credit, contravaloarea extraopţiunii, din cei 7 Euro credit reîncărcaţi pentru activarea cartelei;

           - vei avea pe cont beneficiile Extraopţiunii For Fun + 2 Euro credit diferenţa de credit rămasă din creditul reîncărcat.

Valabilitate

 • Perioada de valabilitate este de 2 luni, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Telekom Romania Mobile, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela MTV Mobile folosind o valoare de încărcare între 5 şi 10 Euro credit.
 • Perioada de valabilitate este urmată de încă 11 luni de graţie, în care poţi fi apelat şi poţi apela doar numere gratuite (*100#, 1234) şi pe cel de urgenţă - 112.
 • Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează în primele 30 de zile din perioada de graţie a cartelei şi se adaugă la valoarea reîncărcărilor efectuate. Creditul rămas/neconsumat poate fi folosit numai în cazul efectuării unei reîncărcări, care oferă din nou perioadă de valabilitate în funcţie de valoarea reîncărcării, până la expirarea primelor 30 de zile din perioada de graţie a cartelei.
 • În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare folosind o cartelă valorică, fie prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcare directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării. Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioadă de valabilitate mai mare.
 • Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Activare

Cu ajutorul cartelei MTV Mobile, te conectezi la reţeaua Telekom Romania Mobile urmând instrucţiunile de mai jos:

 • asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
 • introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
 • tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK;
 • pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua Telekom RO.

Te-ai conectat la reţeaua Telekom Romania! Acum, pentru a putea activa cartela MTV Mobile, trebuie să efectuezi reîncărcarea utilizând codul obţinut în prealabil. Pentru aceasta, poţi să suni la 1234 sau *100# (sau să tastezi direct pe telefon: *135*cod secret de reîncărcare# şi apoi tasta de apel).

Din momentul primirii mesajului de confirmare a reîncărcării, vei putea apela orice număr doreşti şi vei avea acces la toate serviciile Telekom Romania Mobile!

Codul PIN 1asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul.

În cazul în care introduci codul PIN 1 greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Pentru deblocare, va trebui să introduci codul PUK 1 pe care îl vei găsi tipărit pe spatele cartelei SIM. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul de Vânzări și Relaţii cu Clienţii Telekom Romania, la numărul 021 404 1234.

Internet/Trafic de date

 • Pentru configurarea accesului la internet pe telefonul tău trimite un SMS gratuit cu textul “SETARI” la 638 şi urmează instrucţiunile.

Caracteristici:

 • Tarif trafic date naţional: 0.20 € credit/MB
 • Viteză maximă estimata de transfer a datelor de 200 kbps pentru descărcare și de 100 kbps pentru încărcare
 • Unitatea minimă de taxare pentru traficul de date: 10 KB (1 MB = 1024 KB)
 • Punct de acces (APN) pentru configurarea telefonului: broadband
 • Traficul de date în Roaming este tarifat separat, conform regulilor şi tarifelor specifice de Roaming.

Pentru dezactivarea accesului la internet trimite un mesaj gratuit cu textul “dezactivare” la 638.

Prin intermediul acestei solicitări se dezactivează orice acces la internet care utilizează punctul de acces “broadband”. Prin urmare, dacă ai o extraopţiune cu trafic de date inclus (de tipul Extra Net Mobil sau extraopţiuni de voce cu trafic de date), nu vei mai putea folosi traficul.

Pentru reactivarea accesului la internet trimite un mesaj gratuit cu textul “activare” la 638.

Reîncărcare

 • Vezi aici modalitațile de reîncărcare. 
 • Bonusul standard primit la reîncărcările mai mari de 4 Euro credit (cele 50 de minute şi 50 SMS-uri) va putea fi consumat către orice număr din reţeaua Telekom Romania Mobile..

Servicii

 • Folosind Cartela MTV Mobile vei avea acces la toate serviciile pentru Cartela Telekom Romania Mobile, în condiţii identice.
 • În plus, beneficiezi de serviciul de apeluri internaţionale şi de cel pentru apeluri în Roaming în mod automat, gratuit, odată cu activarea cartelei.
 • Înlocuire cartelă SIM:                                                  2.48 Euro TVA inclus

 • Emitere desfăşurător convorbiri şi mesaje:          3.72 Euro TVA inclus

Bine de știut

 • La Cartela MTV Mobile vei avea acces la toate metodele de a te informa despre cartela ta pe care le ai disponibile şi la cartelele Telekom Romania Mobile.

Migrare

 • Poţi migra în orice moment la Cartela Telekom printr-un apel la 1234 sau *100#. În urma migrării nu vei mai putea reveni la Cartela MTV Mobile. Migrarea se realizează fară taxă.
 • În urma migrării la Cartela Telekom vei avea acces la oferta promoţională disponibilă utilizatorilor de Cartela Telekom şi beneficiezi de tarifele standard la Cartela Telekom. Vei pierde accesul la oferta promoţională disponibilă pentru Cartela MTV Mobile, beneficiile incluse în extraoptiunile de voce active și istoricul acestora. Vei păstra următoarele beneficii: valoarea creditului rămas în cont, bonusuri din reîncărcare, Extraopțiunea Extra Net Mobil și recurența sa, aplicațiile mobile (Radar Me, Mireo etc.) și recurența acestora.
 • Dacă eşti utilizator de Cartela Frog vei putea să migrezi fără taxă la Cartela Telekom. În urma migrării nu vei putea reveni la Cartela Frog. În urma migrării vei păstra valoarea creditului la momentul migrării, bonusuri din reîncărcare, Extraopțiunea Extra Net Mobil și recurența sa, aplicațiile mobile (Radar Me, Mireo etc.) și recurența lor. Vei pierde utilizarea fără taxă a serviciului web’n’walk, accesul la oferta Frog și posibilitatea de a reveni la Cartela Frog, beneficiile incluse în extraopțiunile de voce active și istoricul lor, creditul bonus primit lunar la reîncărcare (dacă este cazul). Vei beneficia de tarifele standard disponibile la Cartela Telekom şi vei avea acces la ofertele promoţionale disponibile pentru tipul de cartela pentru care ai optat.

Tarife