Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Inovatie Telekom

Strawberry Tree

Strawberry Tree este primul încărcător public din lume pentru dispozitive mobile, care folosește energia solară și care asigură și conexiunea la Internet Wi-Fi.

Scop

Strawberry Tree este foarte potrivit pentru parcuri, terase și restaurante în aer liber sau spații comerciale, încadrându-se perfect în ambient. Este primul încărcător public din lume pentru dispozitive mobile, care folosește energia solară, punând în valoare beneficiile pe care sursele de energie regenerabilă le oferă în spațiile publice aglomerate.

Tehnologie eco

Copacul” poate fi folosit pentru alimentarea telefoanelor, tabletelor, laptopurilor, playerelor multimedia, oferind totodată Internet Wi-Fi gratuit utilizatorilor aflaţi în spaţii publice. Conexiunea la Internet este bazată pe tehnologia 3G sau 4G, în funcție de acoperire, având o rază de acțiune de aproximativ 10 metri. Bateriile reîncărcabile cu care este prevăzut sistemul înmagazinează energia şi permit Strawberry Tree o autonomie de 14 zile. Conectarea la Internet se realizează prin selectarea punctului de acces Strawberry Tree, fără a fi necesară autentificarea cu numele de utilizator și parolă.

Folosit pentru alimentarea telefoanelor

Cere mai multe informatii

sau suna la 0214041234