Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Serviciu de date mobile IP Virtual Private Network

M2M Service Portal

Prin M2M Service Portal vă oferim un serviciu de date mobile IP Virtual Private Network (VPN) și posibilitatea de a vă administra și monitoriza singuri, printr-un portal web-based, SIM-urile M2M ale companiei. Interfața este prietenoasă și ușor de folosit, permițând administrarea serviciilor fără să aveți nevoie de cunoștințe tehnice specifice, reducând efortul și costurile administrative la minim.

Beneficii:

  • Control total - prin M2M Service Portal vă sunt oferite informații actualizate cu privire la statusul cartelelor SIM, conexiunile și tarifele asociate fiecărui SIM. Se pot configura deasemenea limite de trafic pentru fiecare cartela SIM, iar depășirea valorilor de trafic stabilite poate genera o alertă pe email sau direct prin blocarea SIM-ului respectiv.

  • Informații în timp real - M2M Service Portal este un portal online accesibil de oriunde din lume printr-o conexiune securizată la Internet sau prin Application Program Interface (API). Această interfață web prietenoasă furnizează în timp real informații privind statusul conexiunii în rețea, a consumului de date și a statusului contractului pentru fiecare cartelă SIM în parte.

  • Cea mai bună acoperire - pe întreg teritoriul României, SIM-urile vor fi în permanență conectate la rețeaua Telekom România Mobile sau la rețeaua unui alt operator disponibil.

  • Management facil al SIM-urilor - puteți activa, dezactiva sau suspenda oricând cartelele SIM gestionate prin intermediul portalului.

  • Prevenirea fraudelor - portalul vă permite asocierea fiecărui SIM M2M cu un echipament unic identificat prin codul IMEI. În plus, puteți controla accesul SIM-ului într-o anumită zonă geografică la nivel de țară și operator.

  • Interfața API - Funcția Application Program Interface (API) permite o integrare ușoară cu procesele de business și sistemele dumneavoastră.

  • Securitate - portalul utilizează standarde de securitate și protecție ridicată a datelor în concordanță cu legile din Comunitatea Europeana. Conexiunea la interfața de administrare este extrem de sigură prin protocolul https, iar securitatea rețelei de date este asigurată prin Access Point Name (APN) privat. În plus, se pot utiliza mai multe clase de acces pentru diferite tipuri de utilizatori precum și monitorizarea activității acestora.

  • Rapoarte - portalul vă oferă o gamă largă de rapoarte ce pot fi foarte ușor generate și utilizate pentru evaluarea serviciilor, aceste rapoarte putând fi afișate și în mod grafic după un model predefinit.

Cere mai multe informații

sau sună la 1921

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: