Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Domeniu web pentru afacerea ta

Caută domeniul dorit pentru înregistrare


   

Incepand cu 01 Martie 2018 domeniile .ro vor fi cu inregistrare/mentenanta anuala. 

De ce aveți nevoie de un domeniu Internet? 

Un domeniu este un nume de genul firma.ro prin care firma se identifică în Internet. Denumirea unei companii are mult mai multă importanță în spațiul virtual, acolo unde nu beneficiază de obiecte cum ar fi: firma luminoasă, vitrină, catalogul sau de prezența unui reprezentant de vânzări.

Domeniul este folosit, de asemenea, pentru adresele de e-mail ale angajaților (nume@firma.ro), cât și pentru numele site-ului de web oficial (www.firma.ro) Atunci când se realizează comunicarea cu clienții, numele domeniului este primul lucru pe care aceștia îl vor vedea când trimiteți un e-mail, așa cum potențialii cumpărători văd firma unui magazin sau vitrina, înainte de a decide dacă vor intra sau nu. În concluzie, numele de domeniu ales trebuie să fie ușor de citit și de ținut minte.

În Internet, fiecare nume de domeniu este unic, iar principiul utilizat este "primul venit, primul servit", așa că, este recomandată rezervarea din timp a numelui de domeniu dorit, chiar dacă nu există încă un site web și nici planuri de construcție a acestuia în viitorul apropiat. 

Cititi mai multe detalii cu privire la reguli de inregistrare sau reinnoire domenii.ro aici.

Comandă

sau sună la 0214041234

Prețuri

Extensie domeniu .eu .com .biz .net .org .info .ro
Preț Euro fără TVA 13.5 13.5 13.5 13.5 13.5 13.5 9.9