Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Business Office 31

31,00 Eur/Lună
(fără TVA)

 

 

 

Beneficii incluse

Minute naționale, internaționale Zona 11 și în Roaming Grupa 0 (SEE)2

Nelimitat

SMS-uri naționale și în Roaming Grupa 0 (SEE)

Nelimitat

Minute și SMS-uri în rețea

Nelimitat

Trafic de date național și în Roaming Grupa 0 (SEE)2 inclus 

12 GB 4G

Minute internaționale Zona 23**

600

Minute, SMS-uri și trafic de date incluse în Roaming Grup 14 

5000 min efectuate/primite / 500 SMS / 1 GB

Norton Security Online

1 licență

Prețurile și tarifele sunt exprimate în Euro și nu conțin TVA. TVA se va aplica conform prevederilor legale în vigoare, peste tariful menționat. Beneficiile incluse neconsumate nu se reportează în următoarea lună de facturare.

1Zona 1 - Retele fixe Europa, retele fixe si mobile SUA, Canada, Israel.

2Minutele nationale, SMS-uri nationale si Traficul national de date pot fi utilizat si in Roaming Grupa 0 din schema de Roaming disponibila aici.

3Zona 2 – Retelele Mobile Europa. 

4Minutele in Roaming Grupa 1 sunt valabile pentru apeluri efectuate si primite. Minutele, SMS-urile si traficul de date sunt valabile pentru tarile din Grupul 1din schema de Roaming disponibila aici.

Limita de date ce poate fi consumată în Roaming Grupa 0 (SEE) se determină în funcţie de beneficiile active la momentul utilizării serviciilor de roaming, împărţind dublul valorii abonamentului lunar la tariful reglementat, de 7,7 euro/GB. Dacă există extraopţiuni sau bonusuri cu date, valoarea acestora se adaugă la valoarea abonamentului, conform următoarei formule (totul fără TVA): limita lunară maximă de date în Roaming (GB) = (valoare abonament + valoare extraopţiune + valoare bonus) x 2 / 7, 7 euro/GB. 

Promoțional, opțiunea Norton Security Online 1 licență va fi oferită cu reducere 100% pe toate perioada contractuală. După activarea Contractului, pe adresa de e-mail furnizata se va trimite link-ul pentru descărcarea aplicației Norton Security Online. Traficul de date realizat pentru descarcarea aplicației precum și traficul efectuat de aplicație se consumă din traficul de date din abonament. După expirarea perioadei contractuale, promoția aferentă se va dezactiva iar opțiunea Norton Security Online 1 licență rămâne activă la tariful standard de 1 Euro/lună, fără TVA. 

Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condiţiile unei utilizări normale a serviciilor şi conform Termenilor Generali ai contractului de abonament, disponibili pe www.telekom.ro

 
  Preţ

Minute naționale, internaționale Zona 1 și în Roaming Grupa 0 (SEE)

0,00 €

SMS-uri naționale și în Roaming Grupa 0 (SEE)

0,00 €

Trafic de date național și în Roaming Grupa 0 (SEE)

0.01 Euro/MB. 50% discount pentru trafic adițional mai mare de 250 MB

Minute internaționale Zona 2**

0,45 €

SMS-uri internaționale Zona 2

0,15 €

Minute, SMS-uri și trafic de date incluse în Roaming Grup 1

Se aplică tarifele standard din Roaming Avantaj

TVA se va aplica conform prevederilor legale în vigoare, peste tariful menționat.

* Rețele fixe Europa, rețele fixe şi mobile SUA, Canada, Israel

**Rețele mobile din Europa

 

Extraopțiuni de date individuale

Extraoptiuni Abonament lunar Trafic inclus

Net Mobil S

3,50 €

350 MB

Net Mobil M

5,00 €

700 MB

Net Mobil L

7,50 €

1,5 GB

Net Mobil XL

9,50 €

2,5 GB

Prețurile și tarifele sunt exprimate în Euro și nu contin TVA. TVA se va aplica conform prevederilor legale în vigoare, peste tariful menționat.

       
  • Traficul de date inclus este naţional şi se consumă în timp real.

  • Unitatea minimă de taxare, atât pentru traficul inclus, cât şi pentru cel adiţional, este de 10 KB.

  • Beneficiile incluse în extraopţiuni şi neconsumate nu se vor reporta de la o lună la alta.

  • Beneficiile incluse sunt valabile o luna de la facturare şi sunt proratabile.

Acest abonament nu mai face parte din oferta curenta

Convorbiri, SMS, MMS

Rețelele Telekom România reprezintă rețeaua mobilă, respectiv fixă, a Telekom România Mobile Communications S.A. împreună cu rețeaua mobilă, respectiv fixă, a Telekom România Communications S.A. (cu excepția rețelei mobile Telekom România CDMA 0711 xx yy zz). Minutele naţionale incluse în abonament pot fi folosite atât pentru apeluri în reţelele naţionale, cât şi pentru apeluri în reţelele internaţionale din Zona 1 (reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel).

Minutele naționale, minutele internaționale către Zona 1, și SMS-urile naționale neconsumate nu vor fi reportate în luna următoare.

Minutele internaționale în Zona 2 pot fi folosite în rețelele mobile din Europa. După consumarea minutelor incluse, tarifele aplicate sunt diferenţiate în funcţie de destinaţie. Minutele, SMS-urile și datele în Roaming incluse în abonament pot fi folosite numai în țările din Uniunea Europeană.

Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni.
Taxarea se face la secundă după primul minut indivizibil.
Tarifele nu includ TVA. TVA se va aplica conform prevederilor legale în vigoare, peste tariful menționat.

Trafic de date/Internet

Unitatea minimă de taxare pentru traficul național de date este de 10 KB, iar pentru traficul de date în Roaming este de 1 KB.1KB = 1024 Bytes.

La finalul fiecărei sesiuni de conectare, traficul de date efectuat va fi rotunjit la un număr întreg de unități minime de taxare, la care se va aplica tariful standard.

Viteza de transfer a datelor cu ajutorul tehnologiei 4G este de până la 150 Mbps pentru recepționarea datelor (download) și 50 Mbps pentru transmiterea datelor (upload).Viteza de transfer a datelor cu ajutorul tehnologiei UMTS este de până la 43,2 Mbps pentru recepţionarea datelor (download) şi de până la 5,76 Mbps pentru transmiterea datelor (upload), în cazul tehnologiei EDGE viteza este de până la 236,8 kbps pentru recepţionarea datelor (download) şi de până la 118,4 kbps pentru transmiterea datelor (upload), iar în cazul tehnologiei GPRS viteza este de până la 48 kbps pentru recepţionarea datelor (download) şi de până la 24 kbps pentru transmiterea datelor (upload). Taxarea datelor de trafic național se va face astfel: 0.01 Euro/MB pentru traficul adițional celui inclus în abonament mai mic de 250 MB și 50% discount pentru traficul de date adițional mai mare de 250 MB.

Traficul de date național poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem).

Traficul adiţional de date efectuat în Roaming va fi tarifat conform politicii actuale de tarifare.

De ce 4G ?

 

  Stabilitate şi viteză

  • A 4-a generaţie de tehnologie mobilă, cea mai stabilă şi rapidă, cu viteză de descărcare de până la 150 Mbps şi încărcare de până la 50 Mbps.

 

  Performanţă

  • Transfer de fișiere de dimensiuni mari în câteva secunde (prezentări, rapoarte, fişiere grafice), video conferinţe HD fluide și clare.

 

  Divertisment

  • Vizualizare video HD/4K, încărcare rapidă de poze şi video pe reţelele de socializare, jocuri online cu grafică complexă.

 

  Acoperire

Sony Xperia XA

  • Conectivitate 4G
  • Procesor Mediatek MT6755 Helio P10
  • Cameră foto 13MP
Mai multe detalii
sony-xperia

Echipamentele sunt incluse în abonament, cu contract pe 24 de luni.