Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Chat
Think outside the
box cu pachetul
BUSINESS IN A BOX
Soluția completă care îți oferă conectivitate și echipamente pentru creșterea productivității companiei tale, fără limitări și fără griji.

Alege BUSINESS IN A BOX

soluția completă care îți oferă conectivitate și echipamente pentru creșterea productivității companiei tale, fără limitări și fără griji!

Ce îți oferă BUSINESS IN A BOX?

BUSINESS IN A BOX este un pachet flexibil, pe care îl poți
personaliza în funcție de nevoile afacerii tale:

Telefonie fixă

Voce Premium

Internet Fix

Net Business &
Fixed NetSecurity

SmartBox

Oxygen MiniOffice

Router VPN cu conexiune Ethernet, ce include trafic de date securizat și soluție completă de IPPBX

Totul începând de la doar 29.9 EURO / LUNĂ (fără TVA) pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni

În plus, îți poți personaliza pachetul cu echipamentele de care ai nevoie pentru toate punctele de lucru: laptop-uri, PC-uri, televizoare, boxe inteligente, telefoane fixe (console secretariat) sau echipamente multifuncționale.

De ce să alegi BUSINESS IN A BOX?

Scalabilitate

beneficiezi de echipamente la alegere, în funcție de nevoile afacerii tale (Laptop, Desktop, server, router, modem, TV, smartphone, DECT, telefon IP, MFT)

Mentenanță
service și suport tehnic

pe toată perioada minimă contractuală

Libertate

Posibilitatea de a păstra echipamentele după terminarea perioadei contractuale

Beneficiile pachetului BUSINESS IN A BOX:

Continuitatea afacerii 24/7
 • Conectivitatea de bază prin serviciiile fixe de voce și date este asigurată prin back-up cu serviciile similare de mobil. Soluția beneficiază de patru servicii Telekom: voce fixă, voce mobilă, date fixe și date mobile agregate prin echipamentul Smart Box - Oxygen miniOffice.
 • Toate apelurile clienților sunt preluate și distribuite prin IVR (secretară automată cu meniu predefinit), secretariat uman sau schemă de distribuție directă utilizând numărul de interior.
 • Fiecare interior poate primi apelurile în afara orelor de program, fie pe telefonul mobil utilizând facilitatea de call forward, fie în căsuța vocală a soluției care trimite pe mail către destinatar înregistrarea audio.
Optimizarea echipei
 • Fiecare angajat beneficiază de câte un desk phone (analog sau IP) cu număr scurt de interior și hands free. Are la dispoziție setul de funcții cel mai uzitat: Call Pick-up, Call Forwarding (all, busy, no answer), Speed Dial, Call Hold, Do Not Disturb (DND), Call Parking, Music on Hold, Anonymous Call Block, Black List, precum și o agenda comună.
 • Interioarele pot fi programate să sune în sistem de call hunting group sau ring group.
 • Ca și instrument de colaborare pot fi setate audioconferințe cu participanți externi și interni.
 • Se instalează imprimantă de rețea și HDD cu fișiere comune care poate fi utilizată de către toți angajații.
 • BUSINESSIN A BOX pune la dispoziția utilizatorilor o rețea wifi cu viteze de până la 1,3Gbps, cu securizarea traficului intern și extern prin instrumente că Firewall, DDoS Prevention, SPI Stateful Packet Inspection, MAC Filter, E-mail Alert, LAN Port Monitoring.

VREI ȘI TU
BUSINESS IN A BOX?

E simplu! Lasă-ne datele tale și un consultant business te va contacta.
Cod fiscal
 
Nume companie
 
Nume pers. contact (nume/prenume)
 
Număr de telefon
 
Adresa de e-mail
 

Bine de știut

Oxygen MiniOffice

Data Router cu WAN Ethernet access, 4/6 ports LAN 10/100/1000 Base pentru PC si Desktop VoIP phone + WI-Fi n/b/g/ac (IEEE 802.11ac wireless access point poate rula 300Mbps @ 2.4GHz si1300 Mbps @5GHz).

 • Trafic de date securizat: Firewall, DDoS Prevention, SPI Statefull Packet Inspection, MAC Filter, E-mail Alert, LAN Port Monitoring
 • USB ports pentru Print Server/Network Printer, File Server/File Sharing, PnP Media Server, 3G/4G modem
 • Full IPPBX:
 • 6 FXO (linii analogice de exterior – LTP-uri)
 • Pana la 20 de extensii IP pentru Desktop VoIP phones, Soft Phones pe PC/Tablet/Mobile phone
 • 2 FXS ports pentru telefoane analogice, FAX/MFT, DECT
 • Automatic call routing catre 3G/4G in caz de PSTN failure
 • Voice mail & Voice mail to email
 • Auto Attendant for calls distribution for Office Hours (IVR)
 • Call Forward to mobile phone outside Office Hours
 • 3-Party Call (Conference)
 • Speed Dialing, Hunt Group, Call Hold/Waiting/Park, DND
 • Anonymous Call Block, Black List
 • CLIP, CLIR
Tip tehnologie servicii

Pentru folosirea împreună cu echipamentul de tip Smart Box, serviciul de internet fix trebuie să fie de tip xDSL (ADSL sau VDSL), iar vocea fixă trebuie de fie de tip TDM (suport de cupru), pentru a fi compatibile cu device-ul de tip Smart Box.

Tehnologie Voce Premium

Seviciul Voce Fixa este disponibil pe fir de Cupru (LTP/TDM).

Tehnologie Net Business

Viteză maximă de transfer al datelor este în funcție de tehnologie.

Vitezele disponibile sunt, după cum urmează:

 • Viteză medie este 85% din viteză maximă de mai jos
 • Viteză minimă este 1% din viteză maximă de mai jos
 • Serviciile Net Business oferite peste tehnologia ADSL/VDSL:
 • Serviciile Net Business oferite peste tehnologia ADSL permit o conectare rapidă la internet cu o viteză maximă de 20 Mbps pentru download și 1 Mbps upload, fără a fi necesară o linie telefonică.
 • Serviciile Net Business oferite peste tehnologia VDSL:
 • Serviciile Net Business oferite peste tehnologia VDSL permit o conectare rapidă la internet cu o viteză maximă de 70 Mbps download și 24 Mbps upload, fără a fi necesară o linie telefonică.
Tehnologie Mobile

Este un serviciu de telefonie mobilă prin tehnologia GSM/4G. Serviciul se activează per Cartelă SIM și permite Clientului efectuarea de convorbiri telefonice în rețeaua Telekom România și în rețelele partenere, la tarifele pentru convorbiri aferente tipului de Abonament și Listei de tarife, prin intermediul unui Echipament terminal asigurat de către Client (prin achiziție de la Telekom România sau de la un terț).

Serviciul de telefonie mobilă este un serviciu mobil de acces la internet, cu trafic lunar inclus/nelimitat (în funcție de opțiunea Clientului). Viteză de transfer a datelor cu ajutorul tehnologiei 4G este de 150 Mbps pentru recepționarea datelor (download) și de 50 Mbps pentru transmiterea datelor (upload). Viteză de transfer a datelor cu ajutorul tehnologiei UMTS este de 21.1 Mbps pentru recepționarea datelor (download) și de 4.6 Mbps pentru transmiterea datelor (upload). În cazul tehnologiei 2G viteză este de 200 kbps pentru recepționarea datelor (download) și de 100 kbps pentru transmiterea datelor (upload). Clientul poate beneficia de viteză 4G cât timp se află în aria de acoperire 4G și are o cartelă SIM dedicată și un telefon compatibil. Prin acest Serviciu se înțelege și transmiterea de mesaje scurte scrise (SMS).

Serviciul permite Clientului accesul la Internet, în Aria de Acoperire. Această diferă în funcție de celulă radio la care Clientul se conectează în momentul folosirii Serviciului și se poate modifică în funcție de dezvoltarea rețelelor, de specificul propagării undelor radio și de existența obstacolelor naturale (munți, păduri, lacuri, precipitații, etc.) sau factori artificiali (construcții, etc.). Limitele Ariei de Acoperire sunt menționate pe site-ul Telekom (https://www.telekom.ro)

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: