Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Kaspersky Endpoint Security for Business

Produsele Business Kaspersky Lab sunt create pentru a proteja chiar şi cele mai complexe si dinamice sisteme de retea: produsele includ suport pentru toate tipurile uzuale de noduri de retea si platforme, precum si o scalabilitate avansată. Solutiile optimizate de securitate sunt usor de implementat, administrat si intretinut, ceea ce duce la cresterea nivelului de securitate a retelei, in timp ce costul total de protectie scade semnificativ. Se ofera protectie completă împotriva tuturor tipurilor de amenintari online, protejand structurile retelei indiferent de dimensiunea acesteia.

Beneficii

Principalele beneficii ale solutiei:

 •  Administrarea centralizată: Asigură gestionarea puternică a securitătii si controlul mediului informatic. Solutiile Kaspersky pot supraveghea operatiunile de securitate, atât fizice, cât si virtuale, de pe mai multe sisteme de operare, platforme hardware si chiar de pe dispozitivele mobile.

 •  Suport optimizat pentru mediile virtualizate:Tehnologiile Kaspersky recunosc automat masinile virtuale în structura de administrare a companiei. Echilibrarea automată a resurselor porneste inteligent atunci când produsul realizează operatiuni intensive pe sisteme virtualizate, fără a afecta eficienta masinilor care rulează.

 •  Arhitectură inovatoare: Kaspersky detine o arhitectură complexă si inovatoare a codului sursă pe o solutie 100% interna - nu sunt integrate diverse tehnologii achizitionate extern, fortate sa se adapteze la solutiile existente. Aceasta constructie înseamnă o protectie activă, usor de implementat si mereu cu un pas înaintea amenintărilor IT.

 •  Controale inteligente si flexibile: Controlul aplicatiilor, controlul granular al dispozitivelor si filtrarea continutului web sunt doar câteva dintre caracteristicile intuitive, centralizate, de care este nevoie pentru administrarea eficienta a unei organizatii din punctul de vedere al securitatii IT.

 •  Recomandată de liderii industriei IT: Companii precum Microsoft, IBM, Checkpoint, Juniper si alti peste 130 de inovatori IT utilizează tehnologiile Kaspersky în produsele scoase pe piată. Este foarte posibil ca deja să utilizezi tehnologia Kasperky Lab în cadrul companiei!

CARACTERISTICI/DETALII TEHNICE:

Exista 3 serivicii de baza, in functie de facilitatile de protectie oferite si tipul de echipamente protejate:

 • Kaspersky Endpoint Security for Business (KESB)
 • Kaspersky Total Security for Business (KTSB)
 • Kaspersky Small Office Security 5 for Desktops, Mobiles and File Servers (KSOS)

Serviciile Kaspersky Endpoint Security for Business (KESB) ofera la randul lor 3 versiuni, de asemenea in functie de facilitatile oferite:

 • KESB Cloud
 • KESB Select
 • KESB Advanced

Sunt in total 5 variante de servicii Kaspersky Security (KESB Cloud, KESB Select, KESB Advanced, KTSB, KSOS). Clientul va alege doar una dintre acestea.

Facilitatile principale ale solutiilor Security for Business:

Caracteristici Serviciu Kaspersky Security for Business Cloud Select Advanced Total
On-premise Console With Granular Setup

-

Simple and Intuitive Cloud-based Console

-

-

-

Advanced Protection for Workstations and File Servers

Device and Web Controls

Application Control

-

Security for Mobile

Systems Management

-

-

Encryption

-

-

Security for Mail

-

-

-

Security for Collaboration

-

-

-

Kaspersky Small Office Security (KSOS) este proiectat special pentru companii cu 5-25 calculatoare. Este usor de instalat (maxim 10 minute) si gestionat, ofera securitate supertestata si premiata pentru PC-uri (atat Windows cat si Mac), servere de fisiere, laptop-uri si dispozitive mobile, protejand business-ul impotriva atacurilor online, fraudei financiare, ransomware si pierderi de date.

Pret

Pachetele Kaspersky Security se pot vinde cu contract cu plata in avans pe 1, 2 sau 3 ani sau contract pe 1, 2 sau 3 ani cu plata lunara pe factura Telekom.


Tarifele sunt functie de tipul si numarul de licente achizitionate.


In afara de licentele pentru zona business (companii), KESB si KTSB au preturi speciale pentru zonele de Educatie si Guvernamental. De asemenea, pentru orice client exista preturi speciale pentru cross-grade (trecere de la o solutie a unui alt furnizor – pentru toata compania), upgrade (trecerea la un tip superior de licenta) si renewal (reinnoirea licentelor cumparate pe o perioada determinata de 1, 2 sau 3 ani).

Cere mai multe informatii

sau suna la 0214041234

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul